kategoriassa Foodlover, Juhlat, Leivonta

Vaaleansininen täytekakku lähti vauvan ensimmäiseen juhlaan. Täytekakun koristeeksi pyydettiin erivärisiä kukkia ja vauvaa vaipassa.

Vaaleansininen täytekakku vauvan juhlaan tilattiin muutama viikko sitten. Tilaus oli siinä määrin helppo, että tilaaja kertoi aika tarkalleen mitä tahtoi kakkuun. Työtäni helpotti myös se, että alkuviestissä oli muutama kuva minkä suuntaista kakkua toivottiin. Toivonkin että tilauskakkua kysellessä laitetaan selkeästi sähköpostiin mitä toivotaan. Blogiviestin lopussa laitan yhteenvedon vielä, mitä asioita kannattaa miettiä tilausta laittaessa.

Vaaleansininen täytekakku vauvan ensimmäiseen juhlaan

vaaleansininen täytekakku

Vaaleansininen kakku sai pohjakseen 6 munan sokerikakkupohjan. Tässä tilauksessa koko muuttui alkuperäisestä ja se on ihan ok! Toimitusviikolla tarkistetaan vielä sovitut asiat ja niitä voidaan muuttaa vielä, ettei turhaan tilailla liian isoa tai pientä kakkua.

Täytteenä kakkuun laitettiin vadelmamoussea. Käytin vadelmina vielä pakastevadelmia, kun vadelmat on muutenkin hyvä kiehauttaa jos vain siihen on mahdollisuus. Portugalista, Espanjasta ja vastaavista maista tulevat vadelmat ovat pääsääntöisesti salmonella vapaita, mutta Puolasta ja sieltä suunnalta tulevat ovat kasteltu sadevedellä ilman puhdistusta, eli niissä on suuremmalla todennäköisyydellä salmonella.

Vaaleansinisen täytekakun koristelu

Koristelussa toivottiin vaaleansinistä sokerimassaa kakun ympärille ja tällä kertaa se levittyi ihanan tasaisesti. Yleensä minulla on sinisen sokerimassan kanssa ongelmia, se vain repeilee helpommin. Alareunaan laitoin ison rusetin valkoisella sokerimassalla.

Päälle tehtiin vauva sokerimassasta ja sen alle laitoin vain pyöreän korokkeen. Ympärille laitoin erivärisiä sinisävyisiä kukkia tuomaan väriä kakkuun.

Tilauskakun tilaaminen

Voit katsoa tuotteet linkin kautta läpileikkauksen tekemistäni kakuista. Blogin puolella on oikeassa reunassa avainsanat, täältä voit katsoa tarkemmin teeman mukaisesti kakkuja.

Kun haluat tilata kakun, voit käyttää Tilaa täytekakku sivun lomaketta

  • Jos vain mahdollista, laita ennakko kyselyä ajoissa. Kuukausi, tai jopa kaksi ei ole yhtään liian aikaisin. Saan kalenteriini merkattua tilauksen ja ajankohdan tultua lähemmäksi käydään tilauksen sisältö läpi ja tarkennetaan sitä.
  • Laita viestiin päivä jolloin teillä syödään kakkua ja milloin toivoisit noutavasi sen. Teen tilaukset kotonani elintarvikeluvalla, joten nouto esimerkiksi myöhään illallakin onnistuu.
  • Arvio syöjämäärästä, erottele myös lapset ja aikuiset. Tätä tietoa tarkennetaan vielä viikkoa ennen toimitusta
  • Allergiat ja yliherkkyydet. Muistathan, että et voi tilata laktoositonta kakkua supersuklaisena valkosuklaamoussella. Se on silloin vähintään vähälaktoosinen.
  • Toiveita koristelun suhteen, laita vaikkapa kuvia muutamat mitä toivot niin yhdistellään niistä sopiva sinun kakuksi.
  • Yhteystiedot. Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kokeilitko reseptiä? Käytä hastagia #tekilasbakery somessa, niin löydän sinut!

Pysy mukana Tekila’s Bakeryn menossa seuraamalla Facebook, Instagram ja Pinterest sivuja!

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä