etusivu_kakku

Tekila’s Bakeryn kakuissa ja muissa herkuissa käytetään kokemuksen kautta parhaimmiksi todettuja elintarvikkeita. Tarpeen mukaan otan huomioon erilaiset allergiat ja herkkyydet. Pakastimeni on täynnä kesän satoa, joita mielelläni käytän tilaustuotteisiin.

Teen kaikki valmistamani leivontatuotteet vain tilauksesta toiveiden mukaisesti. Valikoimassa on esimerkiksi muffinsseja, cake popseja, leivonnaisia, keksejä, juustokakkuja ja esimerkiksi kahvikakkuja. Blogini puolelta voi katsoa mitä kaikkea olenkaan tehnyt tai ihan rohkeasti kysyä!

Yleisimmistä tuotteista löydät kuvia ja lisätietoja sivun oikeassa reunassa olevien linkkien takaa. Alustavat hintatiedot löydät Hinnasto välilehdeltä.

Tilaa omien toiveiden mukainen täytekakku ottamalla yhteyttä esimerkiksi tämän linkin takaata löytyvällä lomakkeella. Voit toki myös soittaa tai jättää sähköpostiviestiä. Yhteystietoni löydät sivun alareunasta.

Leivonta tilani sijaitsee itä-Helsingissä, joten tilauskakku on helppo noutaa Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Sipoosta ja muualta PK-seudulta. Tilausleipomukset pakataan kakku- tai leivoslaatikoihin, joissa ne on helppo kuljettaa. Kakkujen alla on alusta, jota voi käyttää ihan tarjoilualustana haluttaessa.

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä