yksinertainen kakku pojalle-3

Teen kakkukoristeita myös tilauksesta! Pyydä tarjous koristeista lomakkeen avulla tai sähköpostitse. Koristeiden tekoon menee ruuhkasta riippuen päivästä viikkoon, mutta koristeet pitää olla kuivahtaneet ennen noutoa / toimitusta.

Koristeet voidaan noutaa kotoani, mutta sovittaessa voin ne myös postittaa postin särkyvää pakettina tai Matkahuollon vastaavalla palvelulla. Lähetyksen kustannukset lisätään koristeiden hintaan.

Käyn myös säännöllisesti Tampereen seudulla, Urjalassa ja Jämsässä. Näihin paikkoihin voin toimittaa koristeet sovittaessa.

Täytekakun oleellinen osa on tilanteen mukainen koriste. Koristeet tehdään yleensä sokerimassasta tai muista erikoismassoista. Koristeet kuivuvat koosta riippuen nopeastikkin. Yksilöllinen sokerimassakoriste voidaan säilyttää muistona rasiassa, kuivassa paikassa ja valolta suojattuna. Oikein säilytetty kakkukoriste säilyy vuosia.

Kakkukoristeena voi myös olla printattu kuva. Kuvia saadaan siirrettyä syötävälle alustalle oman printterin avulla. Kysy hintaa printatusta kakkukuvasta erikseen.

Kakkukoristeet löytyvät myös blogistani erillisenä osiona.

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä