Tekila’s Bakery on leivontablogi, josta löydät pääsääntöisesti sokerimassakoristeltuja fantasiakakkuja. Kahdeksan bloggaajavuoden jäljiltä blogissani on myös reseptejä useisiin makeisiin herkkuihin. Teen myös välillä tarkempia ohjeita täytekakkujen koristelusta tai esimerkiksi sokerimassakoristeiden tekemisestä.

Viime aikoina blogissani on vilissyt täytekakku ja muffinssiresepteissä gluteenittomat, maidottomat, munattomat ja soijattomat versiot. Allergioiden huomioiminen on nykyaikana paljon helpompaa mitä ennen on ollut.

Kun Suomessa alkoi leivontabuumi 2008 vuoden jälkeen, alkoi minunkin leivontablogi urani. Aluksi seurasin useita eri leivontablogeja ja lopuksi vuonna 2009 aloin kirjoittamaan omaa leivontablogia Bloggeriin. Aluksi reseptit ja kuvat olivat minulle vain muistiinpanoja, jotta pystyin palaamaan vanhoihin resepteihin. Nopeasti huomasin, että blogiani luki muutkin kuin minä itse ja aloin panostamaan resepteihin yhä enemmän. Tein myös alussa jo tutoriaaleja, koska samalla pystyin oppimaan niistä itse.

Vuonna 2012 perustin oman toiminimen Tekila’s Bakery ja siirsin blogini tällä sivustolle ostamalla oman domainin, tekila.fi. Samalla aloin tekemään tilauksesta täytekakkuja, makeita herkkuja ja välillä myös suolaisia leivonnaisia. Tällä hetkellä teen tilauskonditoria tuotteita noin kolmena viikonloppuna kuukaudesta. Teen pääsääntöisesti töitä toiselle työnantajalle, aivan eri alalla.

Tekila’s Bakeryn takaa löydät 31-vuotias leivontaan rakastuneen naisen Helsingistä. Harrastuksina leivonnan lisäksi minulla on ruoanlaitto, kuntosalilla käynti, jousiammunta ja penkkiurheilu. Seuraan intohimoisesti jääkiekkoa lähinnä NHL ja KHL tasolla. Myös Liiga on tullut tutuksi. Muina lajeina lähinnä sydäntä on CS:GO ja snooker.

Haluatko ottaa yhteyttä minuun? Testaan mielelläni uusia leivontatuotteita ja välineitä. Olen myös käynyt vetämässä leivontakurssin nuoristalolla Vääksyssä. Minuun saa ottaa yhteyttä yhteistyön merkeissä tai esimerkiksi jos haluat antaa palautetta blogistani.

-Kirsi Andström

Yhteydenotto:
Sähköposti: kirsi (ät) tekila.fi

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä