kategoriassa Foodlover

Viime viikolla saatiin jännitää Liiga finaaleja. Voittaako Tappara vai HIFK. Tappara voitti game vitosen aavistuksen kyseenalaisella maalilla, mutta suurin syy maalin syntymiseen oli minun mielestäni se, että HIFK:n pelaajat lopettivat pelaamisen. Jääkiekon yksi tärkeimmistä asioista on, että sinne asti pelataan kunnes pilli soi, Toisena syynä HIFK:n häviämiselle pidän sitä, että valmentaja Törmänen ainakin mediassa jäi muistelemaan vanhoja, ja muisteli niitä vielä hävityn matsin jälkeenkin.

Toivoin sydämestäni Tapparalle mestaruutta, en stadilaisena ihmisenä voi mitenkään kannattaa HIFK:ta, kun Jokerien kannattaja olen. Olen tässä muutaman vuoden nyt Jokereiden poistuttua Liigasta miettinyt, että onko tilanne nyt mielessäni muuttunut, mutta ei. Ei ole. Mielummin kannatin Bluesia kun HIFK:ta runkosarjan otteluissa. Nykyään en enää niin intohimoinen kannattaja ole Liiga peleissä, mitä joskus olin, mutta näin mestaruuden kohdalla oma kantani ja mielipiteeni vahvistui.

Tappara täytekakku

tappara taytekakku-1

Tappara täytekakku tilaus tuli nopealla aikataululla. Tilaus tuli keskiviikkona iltapäivällä ja sanoinkin tilaajalle, että ihan mikä muu tilaus olisi tullut olisin kieltäytynyt liian kiireisestä aikataulusta, mutta jääkiekko ja Tappara aiheinen tilaus ajoi yli kaikesta. Työviikkoni oli vielä todella tiivis, joten jouduin hyödyntämään kaikki vuorokauden tunnit kakun tekemiseen, mutta onnistuin.

Tappara täytekakku tilattiin työpaikalle juhlistamaan Tapparan suomenmestaruutta, työpaikalla useat muut olivat intohimoisia HIFK faneja, mutta yksi Tappara fani piti pintansa ja otti kaiken ilon irti työkavereidensa surusta. Sainkin tilaajalta useat kuvat hänen työpaikaltaan, missä oli kuvia Tappara rekvisiitasta työpisteen ympärillä. Mahtavaa intohimoa Tapparaa kohtaan!

Lisää tarinoita ->

Pohdintoja Patrik Laineesta

Jääkiekko on intohimoni, mitä varmasti olette lukijat jo huomanneet että näissä urheiluaiheissa kakuissa tarinan kerronta menee aavistuksen ohi blogin normaalien aiheiden. Nyt jo 250 sanan jälkeen, en ole vielä sanaakaan kakun tekemisestä maininnut ja vielä pitäisi mainita vähän ohi aiheen, NHL Draft lottery 2016 tuloksista. Tulokset julkaistiin eilen yöllä ja siellä selvisi, mikä tietenkään ei varmaa ole kun varausvuoroja voi myydä, että Patrik Laine päätyy todennäköisesti Teemu Selänteen ja Teppo Nummisen jalanjäljissä Winnipeg Jetsiin. Ideaalinen tilanne näin jääkiekkofanin kannalta olisi ollut, että Edmonton olisi tänäkin vuonna saanut top 2 varauksen, koska siellä olisi McDavidin rinnalle istunut muuan Patrik Laine. Siinä olisi historia voinut toistaa itseään, kun muuan Gretzky ja Kurri teki tuhottomasti pisteitä Edmontonissa.

Olen tänä vuonna paikan päällä Los Angelesissa kun vuoden 2016 Draft on, joten pääsen katsomaan draftia amerikkalaisten kanssa samaan aikaan.

Tappara täytekakun teko

tappara taytekakku-4

No nyt, päästään asiaan! Tappara täytekakku sai pohjakseen 10 munan sokerikakkupohjan 26 cm vuokaan. Tein kakusta nelikerroksisen. Täytteeksi kakkuun laitoin marjamoussea vähälaktoosisena. Marjoina käytin vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa. Kakun kuorrutin (Penguins – Caps ottelua katsellessa aamu kuudelta….) valkoisella sokerimassalla. Alareunaan laitoin tummansinisen ja oranssin reunuksen. Logon tein jo edellisenä iltana, joten se ehti hyvin yön aikana kuivahtamaan. Logo olisi voinut olla suurempi, mutta en alkanut mallini kanssa suuremmin hifistelemään tällä aikataululla.

tappara taytekakku-2

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä