kategoriassa Foodlover

Manchester United jalkapallojoukkue oli eilen otsikoissa kun itsensä tituleerannut legenda siirtyi Pariisilaisesta jalkapallojoukkueesta Englantilaiseen Manchester United joukkueeseen. Puhe on siis Ruotsalaisesta Zlatan Ibrahimovichista. Tämä sopimus tuli ilmi sopivaan aikaan, kun olin juuri viimeistelemässä ManU täytekakkua.

Urheilukakut ovat minulle intohimo ja teen niitä erittäin mielelläni. Tämä kakkutilaus tuli jo 1,5 kuukautta sitten mutta osasin jo tilaajalle sanoa että palaudun samalla viikolta Los Angelesin matkalta. Sainkin aika hyvin tehtyä esivalmistelut kakkua varten ennen lomaa, joten pienessä jetlagissa sain kakun koottua ja paketoitua matkaan.

Manchester United – ManU täytekakku

manchester united kakku

Manchester United kakku sai pohjakseen viiden munan sokerikakkupohjan. Täytteenä kakkuun laitettiin mansikkamoussea. Juhannuksen jäljiltä oli aavistuksen ryöttäset mansikat vain kauppojen tiskeillä jäljellä, mutta kahdesta litrasta sain koottua sopivat mansikat kakun täytteeksi. Tein täytteestä vähälatoosisen.

Kakun koristelua varten olin tehnyt logon jo etukäteen. Logon pirun maalasin käsin, joka onnistui oikein mukavasti. Vene ei taas ihan täydellisesti värjäytynyt. Sokerimassalla olisi saanut syvemmän värin mutta noin pientä sokerimassan palasta on hankala leikata. Logossa oleellisinta oli, että löytyi oikean kokoiset kirjaimet valmiina muottina. Kirjainten räpeltäminen vapaalla kädellä sokerimassalla on aivan liian masentavaa puuhaa. Tämä valmiiden kirjaiten käyttö rajaa myös logon koon, minimissään kakku pitää olla noin 12 hengen kakku.

manchester united kakku-3

Manchester United kakulla oli mukava aloittaa kesän kakkuriennot. Kesäkuussa kun vietin omia häitäni ja kävin häämatkalla, niin jäi useat kakkutilaukset tämän takia hyväksymättä. Tiedoksi lukijoille, olen käytettävissä kakkutilauksien toimesta nyt heinä ja elokuun. Syyskuun alussa olen matkoilla.

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä