kategoriassa Foodlover

HIFK kakut lähtivät 40 v synttärikakuiksi viime viikonloppuna.

Urheilupiireissä puhutaan, että kevät on parhainta penkkiurheilijan aikaa, mutta on se syksykin mahtavaa aikaa! Eilen alkoi vuoden 2016-2017 kauden jääkiekkokausi Liigan osalta.

Jääkiekkoa tulee kauden aikana seurattua ainakin noin 300 ottelun verran. NHL otteluita katsotaan ennen töihin lähtöä, heräämällä klo 06 katsomaan “on demand” -lähetystä. Päiväotteluita voidaan seurata toisella silmällä töissä, jos työt sallivat. Illalla taas tulee välillä pariakin ottelua kerrallaa telkkarista.

Suomen sarjan, Liigan joukkueista tällä hetkellä ei lempijoukkuetta ole. Otteluista valitaan yleensä mielenkiintoisin pari ja niissä pääsääntöisesti on HIFK, Tappara tai Saipa mukana. Kahden ottelun perusteella Lukko näyttäisi tänä vuonna olevan myös mielenkiintoinen joukkue.

HIFK kakut syntymäpäiville

hifk-kakut

Lisää kuvia HIFK kakuista ->

HIFK täytekakut lähtivät 40 v synttärisankarille yllätyslahjaksi. Molemmat kakut ovat 7 munan sokerikakkupohjia. Täytteenä laktoositonta vadelma-mansikkamoussea.

Kakut kuorrutin punaisella sokerimassalla. Alareunaan laitoin tumman sinisen ja valkoisen korostereunukset sokerimassasta. Logon olin taas etukäteen tehnyt muutamia päiviä sitten, jotta oli kuivahtanut edes vähäsen muotoonsa.

kaksi-hifk-kakkua-4

Ostin muutama kuukausi sitten painettavat numeromuotit, joista saa vähän isompia numeroita. Samanlaiset on myös tarjolla kirjaimina, mutta en ole vielä niitä malttanut ostaa. Tämän avulla on ollut jossain tilanteessa vaivattomampaa tehdä kakkuun laitettavat numerot. Käsin toki saa muotoiltua minkälaisen numeron vaan, mutta näin saa nopeammin ja reunat kerralla tasaisemmaksi.

kaksi-hifk-kakkua-5

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä