kategoriassa Foodlover

Kevät on parasta aikaa jääkiekon seuraajalle. Klisee pitää paikkansa tänäkin vuonna. Liigassa on ollut hyvät playoffit Kärppien ja Tapparan osalta. HIFK:n ja JYPin matsit ovat olleet aikamoista päästä päähän menemistä ja hirveitä maali ilotteluita. Positiivista on se, että molemmat otteluparit ovat olleet erilaisia. Ei sitä jaksaisi katsoa kahta otteluparia tiukkaa trappi nysväämistäkään. HIFK kakkuja on tehty useat, mutta näin keväällä niitä lähtee aavistuksen enemmän matkalle. Upeaa on myös se, että vihdoinkin suomalaiset urheilujoukkueet ovat ymmärtäneet hastagien hienouden.

Minua ehkä eniten innostaa NHL:n playoffit jotka alkavat tulevana keskiviikkona. NHL:n runkosarja on 82 ottelun mittainen, mutta silti playoffien alku tuli puskista. Nytkö ne alkaa? Vastahan runkosarjan pelaaminen päästiin vauhtiin. Onneksi tänä vuonna on mahdollisuuksia minunkin lempitiimillä päästä ensimmäisestä kierroksesta jatkoon, täytyy vain toivoa että se vielä tapahtuu.

stadinkevät hifk kakku-1

#stadinkevät HIFK täytekakku

HIFK täytekakku sai pohjakseen viiden munan sokerikakkupohjan. Täytteenä kakussa on marjamousse. Käytin marjoina vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa. Kuorrutin kakun sokerikreemillä ennen sokerimassan levitystä.

Katso lisäkuvat ->

stadinkevät hifk kakku-3

Tällä kertaa koristelu sai oman pienen muutoksen. Lisäsin pienet tähdet viivojen loppuun. Suunnitelmissani oli lisätä tähdiksi pelipaidoista löytyvät tähdet jotka merkkaavat pelattujen otteluiden määrää HIFK nutussa, mutta en googlaamalla saanut tietoon minkälaiset tähdet ne ovat. Normaalit tähdet, vai HIFK:n logosta tuttu tähti. Sain jatkoajan IRC kanavalta vastauksen, mutta aavistuksen liian myöhään. Ensikerralla sitten tehdään oikeanlaiset tähdet.

 

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä