kategoriassa Foodlover

Hääkakkuprojektissa päästään jo loppumetreille. Ensimmäisessä osassa käytiin läpi, minkälainen hääkakku tehdään ja koristeiden hahmottamista. Toisessa käytiin käpi vain koristeita. Kolmannessa osassa onkin jo kakkujen täyttäminen!

kakkupohjat


Kakkupohjia tein kolme kappaletta. 18 cm, 23 cm ja 27 cm kokoiset. Munia näihin pohjiin meni 16 kpl. Pohjat tein tutulla ja turvallisella ohjeella.

Kokonaisista kakkupohjista unohdin ottaa kuvaa. Tämän verran jäi sitten kuvattavaksi, kun loppuosa kakkupohjasta oli jo jääkaapissa vetäytymässä. Kakkupohjat 3 kpl leikkasin kolmeen osaan. Annan kakkupohjien aina vetäytyä yön yli jääkaapissa tai pakastan, jos jääkaappiin ei mahdu. Kakkupohja on todella anteeksi antavainen elintarvike, eikä ota itseensä ollenkaan pakastamisesta!

kakut

kakut1

Täytteeksi tosiaan valikoitui kinuskimousse ja vadelmamousse. Käytin blogista jo löytyviä reseptejä, mutta tein ne kaksinkertaisena. Eipä ole hetkeen näin tasan täytteen määrä mennyt!  Kuvista näkee myös hyvin, miten itse kokoan täytekakun. Kakkupohjan tekemisestähän tein oman ohjeen, mutta itse täyttämisestä en ole vielä tehnyt. Täytyy tehdä oma tutoriaali siihen, kunhan vain muistan!

tikut

Kokoamista varten on myös omat tarveaineet. Tikkuja muutamaa eri kokoa ja vatupassi, että saadaan kakku suoraan.

Tänään onkin sitten h-hetket käsillä, kun menen kokoamaan kakun juhlapaikalle!

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä