kategoriassa Foodlover

Hääkakkubuffet omiin häihini oli ehdoton juttu. Aloitin jo alkuvuonna mietimään mitä kaikkea teen tarjolle. Mietin myös vaihtoehtoa, että pyytäisin jotain ystävääni tekemään hääkakkuni, mutta päätin että teen tarjoiltavat itse.

Hääkakkubuffet suunnitelmissa tarkoituksenani oli tehdä vähän jokaista makua, jotta kaikille löytyisi se lemppari. Makuina pöytään tuli porkkana, kinuski, suklaa, minttu, passion, vanilja ja red velvet. Kekseinä taas vegaanin suklaakeksejä (Kiitos Chocochili reseptistä) ja lusikkaleipiä (kiitos pappa).

Unelmien hääkakkubuffet

kakkubuffet-2

Hääkakkubuffetista lisää kuvia ja tarinoita ->

kakkubuffet-8

Porkkanakakku, jonka resepti on jo osittain blogin puolella. Pienensin reseptiä reippaasti, tein siitä gluteenittoman ja kuorrutteeseen laitoin osaksi voita, jotta sain sen paremmin pursotettavaan muotoon.

kakkubuffet-10

Minttu-suklaakakku, tehtiin Syötävän Hyvää blogin reseptin pohjalta. Omassa blogissani kakku vilahtaa viljaton, maidoton suklaakakku. Laitoin täytteeseen vain reippaasti minttua mukaan, niin siitä tuli minttu-suklaakakku.

kakkubuffet-4

Red Velvet kakku, on tuttu jo blogistani. Tein pohjan 20 cm vuokaan kahteen kertaan, jotta sain neljä kerrosta kakkuun. Kuorrutetta tein myös reippaasti. Koristeluna vain murustettua red velvet kakkua.

kakkubuffet-5

Passion-vaniljatuorejuustokakku, on tuttu jo blogistani ja alkujaan resepti on muokattu Pikku Murusia blogin reseptin pohjalta. Passionmehua saa ilman siemeniä ostettua tukusta.

kakkubuffet-7

The Hääkakku, sai pohjakseen perinteisen sokerikakkupohjan ja täytteekseen kinuskimoussea kondensoidusta maidosta. Terästin moussea Dooleys liköörillä. Kakku jäi täytteen osalta aika mitättömäksi, olisi tarvinnut toisen moussen oheen, mutta ulkonäkö korvasi kaiken. Kiitos Cake Wizardyn Mari! Teimme koristelun yhdessä ja kakun pinta sai ihanan muotonsa ihan käsin värjäämällä. Molemmilla meni hermo spray maalaukseen ja sen jälkeen siveltimellä tuhertamiseen, että otimme tomuväriä vaan reteesti sormiin ja värjäsimme kakun niin. Pienet glitteriset confetit leikkasimme omin pikku kätösin gumpastesta ja värjäsimme kultaiseksi. Aikamoinen työmaa oli, mutta vieläkin henkeä pidätellen katselen kakkua. Upea!

Valkosuklaa-vaniljamuffinsit resepti on Pullahiiren kuppikakut kirjasta. Muistaakseni vaniljamuffinssit eivät kirjassa ole valkosuklaakuorrutteella vaan yhdistin kaksi reseptiä. Nämä ovat parhaimmat vaniljamuffinssit mitkä tiedän. (unohdin näistä vaniljan itse, mutta tämä voidaan nyt tunnustaa kun häät on jo juhlittu)

Vegaanin suklaakeksit ja lusikkaleivät. Ihastuin Chocochilin Vegaanin suklaakekseihin lukiessani hänen uusinta kirjaa. Olenkin keksejä jo muutamaan otteeseen tehnyt. Äärimmäisen hyviä ja helppoja tehdä. Lusikkaleivät ovat taas papan tekemiä. Olen jo tottunut, että aina kun on jotkut juhlat on osana pöytää papan tekemät lusikkaleivät. Tätä perinnettä en riko vaikka osaisin jo lusikkaleivät itse tehdä.

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä