kategoriassa Foodlover

Uutta urheilukakkua pukkaa! Urheilukakut ovat lähellä sydäntäni, kuten varmasti olette huomanneet jo. Tällä kertaa pääsin tekemään jotain uutta, mutta silti osittain tuttua. HIFK kakkuja on tehty useat kymmenet ja nyt pääsin tekemään GrIFK kakun. GrIFK oli minulle tuntematon seura, vaikka vanhasta seurasta onkin kyse. Grandkulla IFK on perustettu 1925 ja on Kauniaisten oma urheiluseura. GrIFK urheiluseuran alla voi harrastaa jääkiekon lisäksi jalkapalloa, käsipalloa, salibandyä, rullakiekkoa ja alppihiihtoa. Mielenkiintoisena lisänä lajeissa on tuo alppihiihto, mutta GrIFK:lla on oma edustajansa alppihiihdossa, Marcus Sandell nimittäin.

GrIFK:n edustusjoukkue pelaa II-divisioonassa. Liigassa pelaavien kasvattiseuroja kun katselee, siellä on kyllä tuttuja nimiä useampikin. Enemmän GrIFK:n jääkiekiekosta voi lukea esimerkiksi wikipedian artikkelista.

Grandulla IFK, GrIFK täytekakku

Gr IFK-2

GrIFK täytekakku sai pohjakseen 5 munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi laitoin marjahilloa ja suklaamoussea. Logon tein jo innostuksissani useaa viikkoa ennen ja siitä tulikin hieno, Vihreän värisävyn kanssa jouduin vähän jumppailemaan, kun google antoi niin huonoja kuvia GrIFK:n pelipaidoista. Kakku itsessään jäi vähän liian kirkkaan vihreäksi, mutta suodaan se anteeksi. Alareunaan laitoin korosteraidat valkoisella ja mustalla.

Otin kakusta useammankin kuvan, mutta kuvat tulivat otettua aamu seiskan pintaan, joten pimeyttä on havaittavissa kuvissa. Samoin epätarkkuutta, näimmä. Toivottavasti löydän vielä kameran syövereistä jonkun tarkemman kuvan kakusta.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä