kategoriassa Foodlover, Juhlat, Leivonta

Baby shower täytekakku sai koristeekseen poikamaiset sävyt, vauvan ja nallen. Täytteenä kakussa oli vaniljamousse ja mangohillo.

Baby shower täytekakku lähti muutama viikko sitten juhliin, jossa juhlistettiin tulevaa äitiä. Vauvan sukupuolikin oli jo useimmille tiedossa, joten kakkuun laitettiin siniset sävyt. Baby shower kakku tehtiin gluteenittomasta sokerikakkupohjasta.

Baby shower täytekakut yleistyvät kokoajan, mikä on mukava asia. En ole vielä päässyt tekemään sellaista kakkua, jossa paljastettaisiin vauvan sukupuoli. Tämän saisi mukavasti laitettua esimerkiksi kakun sisälle. Kakkupohjan ja täytteen voi värjätä luonnollisestikin sopivan sävyiseksi, jos ei haluta käyttää elintarvikevärejä.

Baby shower täytekakku

baby shower täytekakku

Kakku tehtiin noin 10 hengen kakuksi. Pohjana oli gluteeniton sokerikakkupohja, jonka tein 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan. Gluteenittoman sokerikakkupohjan reseptin löydät blogistani kuvien kanssa. Gluteeniton sokerikakkupohja on yhtä helppo tehdä, mitä normaali.

Lue lisää baby shower kakun teosta ja koristeista ->

Baby shower kakku sai täytteekseen vaniljamoussen, johon laitoin dallaspullatäytettä tuomaan vähän erilaista vaniljanmakua. En ole ennen tätä tapaa kokeillut. Täyte maistui hyvältä tehdessä, joten uskon sen olevan hyvää hyytyneenäkin. Hillona toivottiin mangohilloa ja löysinkin sitä kaupasta. Mango sesonki ei ole parhaimmillaan nyt, joten en alkanut tekemään hilloa itse.

Kakun koristeiksi tuli nalle, jonka laitoin nojaamaan kirjainkuutioita vasten. Nallen tein etukäteen, jotta se ehti kuivahtamaan kunnolla ennen kakun lähtöä. Nallen kaulaan laitoin huivin kuvaamaan tammikuun viileyttä. Kuutioihin toivottiin aluksi kirjoitettavan “It’s a baby boy”, mutta se olisi minun mielestäni ollut liian pitkä teksti näin pieneen kakkuun. Vauva laitettiin viltin alle ja sen hiukset värjättiin vähän punertavaksi, kun isällä on punertavat hiukset.

Kakun kuorrutin vaaleansinisellä sokerimassalla. En tehnyt tällä kertaa reunoille mitään koristelua, kun kakun päällä oli jo sen verran montaa erilaista koristetta viemässä huomion.

Pysy mukana Tekila’s Bakeryn menossa seuraamalla Facebook, Instagram ja Pinterest sivuja!

Olen tehnyt useampia baby shower täytekakkuja, tästä alta voit katsoa muutamat muut esimerkkikakut. Lisää baby shower kakkuja löydät avainsanan Baby shower alta, katso myös vauvojen kakut, sieltä löydät kanssa ideoita!

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä