kategoriassa Foodlover

New Yorkista löytyy niin paljon hauskoja juttuja, että useammat jäivätkin ostamatta. Onhan se jo paljon, että voi vain ihastella asioita. Tiffanyn koruja, ison lelukaupan jättinalleja, ihania astioita mitä ei todellakaan voi rinkassa kantaa kotiin, ruokia Whole Foodsissa ja vaikka mitä!

Jersey Gardens – Outlet

jerseygardens5

Jersey Gardenista löytyy noin 200 eri liikettä. Pääsääntöisesti liikkeet ovat vaate, kenkä ja asusteliikkeitä. Odotin, että löytäisin 200 liikkeen joukosta edes muutaman keittiötarvikkeitä sisältävän liikkeen mutta vähiin kävivät nämä liikkeet. Yhden tarjoustalosta vastaavan löysin, mutta se oli suhteessa kallis paikka. Tai tuli huomattua, että ostokseni olivat paljon kalliimpia mitä sitten löysin Manhattanilta Home Goodsistä.

Jersey Gardenin erikoisuus on, että siellä ei tarvitse maksaa myyntiveroa. Säätöä tulee siis 9% verran jo suoriltaan. Passia vastaan saa vielä jonkulaisen alennuskirjan, joka meiltä jäi saamatta. Kenelläkään ei sattunut olemaan passia mukana.

Jersey Gardeniin pääsee Port Authorityn bussiasemalta suoralla bussilla. Asemalta löytyy automaatteja joista saa bussilipun, joka oli muistaaksei 6 dollaria suuntaansa. Tarpeeksi turistina kun automaatin lähellä pyörii, auttaa paikallinen ostamaan oikean lipun ja vie vielä portille noin 5 dollarin hintaa vastaan.

Jersey Gardenista ostelin itselleni käyttövaatteita. Merkkituotteet ovat Suomen hintoihin nähden erittäin edullisia. Kannattaa rohkeasti mennä Guessin, Espiritin, Calvin Kleinin, Victoria’s Secretin ja Armanin liikkeisiin. Hinnat ovat todella huokeita verrattuna Suomen hintatasoon. Jos vain on mahdollisuuksia käyn tästä eteenpäin parin vuoden välein Ne Yorkissa ostamassa käyttövaatteet muutamaksi vuodeksi. 40 dollarin untuvatakki, 25 dollarin nahkahanskat, alle 100 euron Converse store lasku vain motivoi matkustamaan!

Kitchen Aid tuotteet Macyssa ja Home Goodsissa

Kitchen Aidin osasto Macy’sin tavaratalossa aiheutti äärimmäisen ahdistuksen. Miksei meillä voi olla Kitchen Aidin tuotteita saatavilla järkeviin hintoihin? Äärimmäisen paljon erilaisia oheislaitteita, saati sitten ihan vatkaimia usealla eri värillä.

kitchen aids

Matkustimme Upper West Siden puolelle katsomaan Manhattania ja törmäsin samalla Home Goods nimiseen tavarataloon. Se jos mikä oli mahtava paikka etsiä leivontatarvikkeita, kuvausrekvisiittaa ja muita oheistarvikkeita. Kitchen Aidin merkkiset tuotteet keittiöön olivat erittäin huokeita ja tässä kohtaa harmitti että maksoin cup mitoista 7 dollaria, kun täällä olisin saanut samalla hinnalla ties mitä Kitchen Aid keittiöhärpäkettä. Kitchen Aid löytyi myös hyllystä, huokeaan 249 dollarin hintaan, siihen vero päälle on se 270 dollaria, ja se on euroissa noin 240 euroa. Itkuhan siinä meinasi tulla kun muistelee Stockan hullujen päivien 599 euron tarjouksia.

kitchen aid4

Whole Foods Market

Whole Foods Market oli kyllä ruoka ihmiselle karkkikaupasta seuraava. Tuotteet oli laitettu erittäin ihanasti nätille ja kaupasta sai ostettua tuoreena vaikka mitä. Jos vain olisi ollut kesä, olisin tahtonut tuolta hakea eväät ja syödä ne Central Parkissa.

wholefood4

whole food3

whole food

Ostin iltapalaksi Lemon Bar ja suklaakakun palaset. Tuliaisena itselleni ostin kotiin Whole Foodsin omaa kahvia ja jotain toista orgaanista kahvia. En ole vielä näitä maistanut, mutta hinnalla ne eivät ainakaan olleet pilattuja. Noin 200 grammaa papuja per laatu maksoi 2,3 dollaria.

Leivontatarvikkeet NYCissä

Leivotatarvikekauppa NY Cakes löytyy New Yorkista Manhattanilta. Liikkeestä löytyy aivan mitä tahansa tarvitaan Leivontaan, mutta hinnat ovat lähestulkoon sen mitä dollarista kääntää euroon. Erona siis noin 10% kun verot on lisätty ostohintoihin. Ostin jotain pientä itselleni, lähinnä muutamat muotit mitkä olen ajatellut muutenkin ostaa kunhan vain jostain seuraavan kerran tilaan.

aromit

Kuvasta löytyvät väri ostin Ny Cakesta. Olisin ostanut enemmänkin värejä jos vain olisin muistanut mitkä värit ovat loppumassa.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä