kategoriassa Foodlover, Leivonta, Matkailu, Ravintolat

Kakkumessut Lontoossa oli vuoden toiset, mutta mikäpä siinä. Seura mitä parhain ja messut mitä mahtavimmat. 

Birminghamin Cake International messut ovat vuoden suurimmat messut, mitä Iso-Britanniassa on tarjolla kakkujen osalta. Messuilta löytyy kymmeniä, ehkäpä jopa sata näytteilleasettelijaa erilaisten tarvikkeiden kanssa. Mukana on kojuja missä esitellään ihan kakkujen tekoa, myydään tuotteita tai promotaan omaa leipomoa. Puolet hallista on kakkukisoihin osallistuneita kakkuja, kuppikakkuja, sokerimassakoristeita ja keksejä.

Kakkumessut Birgminghamissa

kakkumessut

Kakkumessut ovat mahtava paikka tutustua ja katsella uutuuksia maailmalta.

Otin enimmäkseen messuilta kuvia erilaisista lohikäärme ja fantasia aiheisista kakuista. Kuvattavaa kun on vain niin paljon, että siellä lopettaa loppujen lopuksi kuvaamisen. Ellei keksi jotain aihetta tai teemaa minkä ympärillä haluaa pyöriä. Ihmisiähän messuilla on aivan järjettömästi. Tuokin messualue on arviolta ainakin viisi kertaa sen mitä Helsingin messuhallit ovat. Messuhalleja oli tuolla 21 kpl. Kooltaan toki erilaisia, mutta vieressä oli joulu- ja käsityömessut. Isoimmassa hallissa eläinmessut.

Kuvia kakkumessuilta

Jossain kakuissa oli maininta, ettei kakku voinut osallistua kisaan kun kriteerit eivät olleet täytettynä. Mietin vain, jos osallistut kisaan ja ainoana tehtävänä on se osallistuminen. Miten voit tehdä liian korkean kakun, niinkuin tämä tässä alla. Muina hylkäys syynä oli mitä kummallisimpia. Oli käytetty väärää jalustaa, vääriä koristeita, vääränlaisia tukivälineita ja ties mitä.

Camden town matkailua

Camden town on Lontoon alueista ehkäpä mielenkiintoisin. Se vain huokuu 50-luvun Lontoon meininkiä. Alueella on iso markkina-alue josta löytyy viimeisimmät trendit ruokien osalta. Alue on vanha sotilasratsutalli, joten se on todella iso ja sokkeloinen paikka. Tällä kertaa tiesin jo mitä haen alueelta, kun kävimme siellä keväällä viimeksi. Jälkiruokana tahdoin Liquid Nitro Ice Creamia ja raakaa vegaanista keksitaikinaa.

Suolaiseksi ruoaksi valitsin halloum ranskalaiset ja oletin niiden olevan överi rasvaiset ja sellaiset mitä ei montaa jaksaisi syödä. Mitä vielä, lisukkeena siinä oli granaattiomenaa, minttua ja tsazikin tyylistä kastiketta. Niitä olisi voinut syödä loputtomasti.

Toisena suolaisena ruokana oli paikan päällä, silmien edessä tehtyä pastaa. Pasta pyöräytettiin isossa juustossa, josta siihen irtosi parmesania. Ai että, mikä ihanuus. Annos oli aivan järkyttävän kokoinen ja siitä söi kolme henkeä.

Hotellivinkki Lontoosta

Tällä kertaa asuimme Kenginton Parkin läheisyydessä, Bayswater metroaseman vieressä. Kortteli sivummalle metroasemalta ja hotellina oli  London House Hotel. Hotelli oli siisti ja hiljainen, oikeastaan superhiljainen. Vaikka vieressä oli ostoskeskus ja metroasema.

Hotellihuoneesta en kuvaa ottanut, mutta tämä pakkauskuva kertoo onnistuneesta matkasta.

Kiinnostaako lukea muita matkailujuttuja? Katso blogista avainsanan Matkailu takaata esimerkiksi Los Angelesin reissun tarinoita.

Pysy mukana Tekila’s Bakeryn menossa seuraamalla Facebook, Instagram ja Pinterest sivuja!

Kokeilitko reseptiä? Käytä hastagia #tekilasbakery somessa, niin löydän sinut!

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä