kategoriassa Foodlover

Marianne-mousse sopii esimerkiksi vadelmamoussen kanssa yhteen

Marianne-mousse

Täytteestä riittää 22 cm täytekakun kahteen kerrokseen.

Marianne-mousse
Rate this recipe
1 suosio

Ainekset

  • 4 dl kermaa
  • 200 g mascarbonea
  • 200 g suklaata (maito tai valkoinen)
  • 4 cl suklaaliköörä
  • 1 liivate
  • marianne-rouhetta oman maun mukaan

Ohje

  1. Laita liivate likoamaan.
  2. Murenna mariannet muruksi.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa. Laita vähän mariannea joukkoon. Lisää liivate joukkoon. Anna hetki jäähtyä.
  4. Notkista mascarbone ja lisää suklaa siihen. V
  5. atkaa kerma erillisessä kupissa vaahdoksi ja kääntele suklaamassan joukkoon.
  6. Lisää marianne-rouhetta oman maun mukaan.
  7. Anna hetken vetäytyä ennen kakkuun laittamista
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.tekila.fi/marianne-mousse/

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä