kategoriassa Foodlover

Pellillinen:
3 dl haaleaa vettä
0,5 dl oliiviöljyä
25 g tuoretta hiivaa
1 rl suolaa
2 rkl hunajaa
8 dl vehnäjauhoja

Sekoita haaleaan veteen öljy, hiiva, suola ja hunaja. Lisää jauhoja vähän kerrallaan. Vaivaa lopuksi taikinaa muutama minuutti ja jätä nousemaan noin 45 minuutiksi, niin että taikina on kaksinkertainen. Taputtele taikina pellille johon on levitetty oliiviöljyä ja sormisuolaa. Jätä levitetty taikina vielä kohoamaan noin 15 minuutiksi. Leikkaa odotellessa esimerkiksi mozzarellaa, tomaattia ja sipulia palasiksi. Painele reikiä taikinaan ja kaada reikiin oliiviöljyä ja ripottele suolaa päälle. Lado herkut päälle ja viimeistele mausteilla! Paista noin 10-20 minuttia 225 asteessa uunissa.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä