kategoriassa Foodlover

Tilauksessa oli noin 25 hengen kinkkuvoileipäkakku. Tein suosiolla kaksi, niin sain vähän järkevämmin mahtumaan jääkaappiin.

Aineet on mitoitettu kumpaankin kakkuun

Leipä:
32 palaa täysjyväpaahtoleipää
 
Täyte 1:
400 g kinkkua
50 g salaattisipulia
400 g yrtti-pippuri tuorejuustoa
100 g creme francea
ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
 
Täyte 2:
200 g kurkkusalaattia
150 g maksamakkaraa
100 g creme francea
 
Kostutus:
5 dl kasvislientä
 
Kuorrute:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g creme francea
2 dl vispikermaa
(kuorrutetta oli liikaa, joten suosittelen vähän
vähentämään jostain päin…)
 
Koristeet:
Tomaattia
Kinkkua
Herneenversoa
Salaattia
Ruohosipulia
 
Omat kommentit:
Aavistuksen takapakkia, kun jouduin käyttämään kaupan leipää. Piruvie, kaasu-uuni johtaa taistelua 3-1. Täytyy jatkaa taistelua ensiviikolla…Täytteistä maksamakkara oli uusi testaus. Näytti aavistuksen “ällöltä” sekoittaa se kurkkusalaattiin. Ajattelin, että jos creme france vähän tasoittaisi väriä, nooh ei ainakaan parempaan suuntaan…
Koristelut oli taas nätit! Ensikerralla väkertelen kinkkuruust nätimmäksi. Tomaatit onnistu kivasti!
Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä