kategoriassa Foodlover

Kesän alussa useimpiin kakkuihin lähtee ihan classinen kerma-rahka mousse ja tuoreet mansikat. Moussen joukkoon sopii myös muutkin marjat tai hedelmät! Jos täyte menee muotokakkuun, suosittelen laittamaan mukaan 1-2 liivatetta

Kerma-rahkamousse

Täytteestä riittää 24 cm täytekakun kahteen kerrokseen.

Kerma-rahkamousse täyte
Rate this recipe
1suosio

Ainekset

  • 4 dl kermaa
  • 400 g rahkaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • tomusokeria maun mukaan

Ohje

  1. Vatkaa kerma notkeaksi vaahdoksi. Kaada joukkoon rahka ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa tarvittaessa hetken aikaa sähkövatkaimella, että saat sopivan koostumuksen. Mausta sokereilla.
  2. Levitä kostutetun kakkupohjan päälle haluamasia marjoja. Jos käytät kosteita marjoja, huomioi se kakkupohjan kostutuksessa. Kaada 1/2 osa kerma-rahka moussesta kakkupohjan päälle. Levitä tasaiseksi. Laita päälle lisää marjoja ja seuraava kakkupohjan päälle. Toista sama homma ja täytä kakku loppuun.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.tekila.fi/kerma-rahkamousse-tuoreilla-mansikoilla/

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä