kategoriassa Foodlover

Hello Kitty synttärikakku pääsi nelivuotiaan tytön synttärikakuksi. Olenkin Hello Kitty kakkuja jo muutamat tehnyt, mutta nyt sain taas tehdä vähän erilaisemman. Kakusta tuli aika korkea, joten tein alareunaan pystyraidat, mitkä ovat minusta aika nätit. Tuovat kakkuun korkeutta ja ryhtiä. Väritys oli myös erittäin tyttömäinen.

Hello Kitty synttärikakku
hello kitty kakku-2

Hello Kitty synttärikakku sai pohjakseen kuuden munan sokerikakkupohjan, mutta 22 cm irtopohjavuokaan. Eli tahdoin tarkoituksella saada kakusta korkeamman mitä normaalisti. Kakku oli korkeudeltaan noin 15 cm.

Täytteeksi synttärikakku sai sitruunamoussen ja mango-valkosuklaamoussen. Sitruunamousse jäi vähän kirpeäksi, mutta silti lapsien suuhun sopivaksi. Mango-valkosuklaamousse taas on aika makeaa, mutta koukuttavan hyvää. Sopivat siis yhteen hyvin.

Hello kitty synttärikakku koristelu

Kuorrutin täytekakun alkuunsa vaaleanpunaisella sokerimassalla. Sen jälkeen tein pystyraidat samanvärisestä vaaleanpunaisesta ja valkoisesta. Reunan korkeus on noin 5 cm. Reunan tasasin kapeaan vaaleanpunaiseen raitaa kakun ympärille. Vuosiluvun laitoin ympyrän sisälle ja kiinnitin kaskkuun.

Hello kitty synttärikakku

Hello Kitty tehtiin ihan vapaalla kädellä, vähän mallia katsoessa. Tarkoitus oli tehdä Hello Kittylle prinsessamekko kruunuineen ja helmineen. Näin jälkeenpäin katsottuna olisi voinut vielä laittaa enemmän tyttömäisiä piirteitä. Alareunaan laitoin yksinkertaisia kukkia tuomaan lisää tyttömäisyyttä.

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä