kategoriassa Foodlover

Tauko ohi! Olen takaisin! Hiljaiselo ei ole tarkoittanut, että leipominen ja bloggaaminen olisi loppunut! Kalenterissani oli 3 viikon tauko kakuista, joka kuluikin kyllä osittain sairastaessa. Ohessa toki mietin vähän uusia juttuja mitä voisi testailla! Tämän kakun aiheena oli 3 vuotiaalle Emelielle Hello Kitty kakku. Ideoiden pohjalta päätin toteuttaa muotokakun. Stressasin kovin saanko kakusta nättiä, mutta kun alkoi vain tekemään niin kaikki palaset loksahtelivat paikalleen!

Tarkoitus oli ottaa vaihekuvia, miten Hello Kitty pää tehdään, mutta vaihekuvat jäivät yhteen. Kuvia otin paljon, mutta ilman muistikorttia! Saisikohan kameraan jonkun varoitusäänen, jos otat kuvia ilman muistikorttia? Se teksti ei paljoa auta keskellä ruutua…

Suklaakinuskissa kävi se klassinen, eli liian kuumaan kinuskiin laitoin suklaan. Onneksi sentäs testasin yhdellä suklaanpalasella, joten sain kinuskista vain vähän “rakeisen” näköstä. Tässä tapauksessa maku pysyi hyvänä, mutta ulkonäkö jätti parantamisen varaa.

hellokitty-2

Pohja:
5 munan gluteeniton kakkupohja
neliön muotoiseen vuokaan ( noin 21 x 23 cm)

Täyte:
Suklaakinuski
Mansikkahillo

Kuorrute:
Satin Ice Vanillaa
Sokerimassaa

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä