kategoriassa Foodlover

Vietimme omia häitä 11.6. Villa Solvikissa. Kävimme samaisella viikolla maistraatissa, joten Solvikissa vietimme vain hääjuhlaa perheen kesken. Kevään ajan suunnitelin häitä ja mietin teemaa ja ideoita häiden taustalle. Pinterest oli erittäin hyvä apu ideoiden hakemiseen. Oleellinen osa hääjuhlaa oli kakut. Aluksi mietin, että en tekisi itse mitään mutta päätinkin lopussa että teen kaiken itse. Enkä tyytynyt vain yhteen tai kahteen kakkuun, vain tein viisi kakkua, muffinsseja, keksejä ja lusikkaleipiä.

hääjuhla kakkubuffetilla

Hääjuhlien suunnittelu

Häitä varten mietin aluksi teemaa. Ideat vilisivät nörttiaiheista Star warsiin ja urheiluun. Loppujen lopuksi teemaksi tuli löyhästi Pittsburgh Penguins ja niiden värimaailma, musta, valkoinen ja kulta.

Tein häihin kutsut Vistaprintin avulla ja halusin kutsuihin tehdä oman sinetin, jonka tilasin Kiinasta.

kutsukortit-6

Hääjuhliin tein itse myös kukka-asetelmien purkit. Maalasin Tigeristä ostetut messinkipurkit kultaisella spray värillä. Kultaista väriä käytettiin myös miehen kravaattiin, jonka tein omin pikku kätösin. Samaa kangasta löytyi myös juhlapöydän kaitaliinana.

kravatin teko-1

Hääpuku ja kaunistautuminen

Häitä varten tottakai piti löytää hääpuku. Hääpuvuksi valikoitui Meslewin valikoimasta ihana kultainen paljettimekko. Leenan avulla löysin nopeasti ja vaivattomasti täydellisen puvun hääjuhlaani. Tarjolla olisi ollut myös perinteisiä hääpukuja, mutta meidän häissä välteltiin perinteitä, joten kultainen juhlapuku sopi tarpeisiin enemmän kuin hyvin.

Hääpuvun oheen löysin Meslewistä hiuskoruja, kengät ja käsilaukun. Täyden palvelun talo! Suunnista siis Mannerheimintielle, jos haluat unelmien hääpuvun.

kirsi-1

Hiuksien takana oli Anu, jonka toimipaikka on Itäkeskuksen Kampaamo Uniikissa.

Hääjuhlan kakkubuffet

Hääjuhliin sain suunnitella ihan itse kakkubuffetin ja se toikin päänvaivaa! Esittelen tarkemmin kakut seuraavassa postauksessa, mutta tässä muutama herkkupala kuvan kanssa.

kirsi ja ilpo-1

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä