kategoriassa Foodlover

Muutaman viikon viettänyt laatuaikaa Diablon seurassa. Pitihän sitä extra alueen ponimaailmasta kakku vääntää. Oli muuten näpertämistä!

Kakkupohja:
6 munan pohja 20cm vuokaan

Tuli taas kerran vähän liioiteltua kakun koon kanssa…Oppisi jo, että ei tarvitse varman päälle vielä yhtä munaa kakkutaikinaan….

Mansikkarahka:
300 g mansikoita
200 g valion valkoista rahkaa
3,5 dl kermaa
4 liivatetta
tomusokeria maun mukaan
Tuoreita mansikoita palasina

Mustikkarahka:
200 g mustikoita
200 g valion valkoista rahkaa
3 dl kermaa
4 liivatetta
tomusokeria maun mukaan

Mustikat kannattaa soseuttaa ja puristaa sihvilän läpi. Liivate pitää muistaa kaataa nauhana rahka-marjaseokseen!

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä