kategoriassa Foodlover

Piirakkapohjaa annos

Täyte:
200 g pekonia
200 g tuorejuustoa
2 kananmunaa
1,5 dl maitoa
0,5 tl suolaa
mustapippuria
150 g cheddar juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
punasipuleja

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Esipaista piirakkapohjaa 10 minuuttia. Tee täyte odotellessa.

Paista pekoni kypsäksi. Sekoita tuorejuusto, kananmunat, maito ja mausteet yhteen. Yhdistä pekoni joukkoon. Kaada esipaistettun piirakkapohjan päälle. Laita päälle juustoraaste, tomaatit ja punasipulit. Paista noin 25 minuuttia uunissa

Omat kommentit:
Hyvää piirakkaa salaatin kanssa! Raskasta, mutta sopivaa vihreän salaatin seurana! Kiitos reseptivinkistä! Piirakkaa tein myös isomman vuoan, mutta se vielä vetäytyi kun otin kuvaa!

Muita postauksia
Showing 2 comments
  • chefjones

    Oi,oi. Kun luki sanat cheddar ja pekoni ei voinu olla klikkaamatta. Hyvännäköset piirakat,nam!

    Ps. Kun säkin oot kunnon leipuri. Niin mun harteilla on bloggaajien huhtikuun ruokahaaste,ja aiheena ois suklaa 🙂 vink,vink 🙂

  • Tekila

    Pidetään mielessä! Enköhän tämän kuun aikan jotain suklaista saa aikaiseksi…

    Piirakka oli kyllä mitä parhain! Suosittelen testamaaan.

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä