kategoriassa Foodlover

Tiedättekö sen tunteen, kun tietää onnistuneen jostain ja on erittäin ylpeä siitä? Välillä näin käy kakkuja tehdessä, että tuntuu ylittäneensä itsensä. Epäilys oli, ettei siitä nyt niin hienoa tule mitä esimerkkikuva antaa ymmärtää, mutta eipä näin käynytkään!

Minionit ovat hahmoinaan loistavia. En vieläkään ole elokuvaa minioneista katsonut, pitää selkeästi korjata tämä erhe pian. Minion hahmot muokkautuvat teemojen mukaan upeasti. Minioniin saa esimerkiksi Spiderman hahmon yksityiskohdat. Olisiko seuraavaksi kenties Batman minion? tai esimerkiksi Halloween henkinen?

Spiderman minion kakku

spiderman minion kakku

Spiderman minionista tuli noin 25 hengen kakku. Pohjaksi laitoin kaakaoisen sokerikakkupohjan. Tein pohjan kahteen 18 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan, niin että sain leikattua yhden pohjan neljään osaan ja yhden kolmeen. Laitoin kakun väliin kakkualustan, jotta sen pystyi leikata kahdessa osassa. Välissä on myös kakkukeppi tuomassa turvaa ja tukea.

Täytteenä vadelma ja valkosuklaamoussea vadelmahillolla ja erillisillä vadelmilla. Eli erittäin vadelmainen täyte! Spiderman minion on korkeudeltaan noin 20 cm, joten sen takia tein punaisen kuorrutuksen kahdessa osassa. Pienellä pelisilmällä olisin ymmärtänyt jättää sauman mustan reunan alle, mutta näinkin tämä on hyvä.

Lisää kuvia ->

Minioneissa on ehkäpä ihaninta isot silmät, tai tässä tapauksessa silmä. Silmä vain möllötti suurena kakusta ja toi hymyn naamalle koristeluita tehdessä. Spiderman minionin kun pakkasin kakkulaatikkoon, tuli sen pää sieltäkin yli ja vain taas huomasin nauravani minionin silmälle.

spiderman minion cake-4

Tällä kertaa spiderman minion näyttää kieltä. Normaalisti olen tehnyt ison nauravan suun. Vaihtelua tämäkin. Hämähäkin seitin tein elintarviketussilla, samoin hämähäkki kuvan housujen taskuun.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä