kategoriassa Foodlover

Vauvan ensimmäiseen juhlaan tehtiin suuri kakku vaaleanpunaisin koristein. Tossut, rusetti ja kukat toivat kakkuun näyttävyyttä vaaleanpunaisin sävyin.

Emman kakku sai pohjakseen ison 10 munan sokerikakkupohjan. Koristeiksi toivottiin rusettia ja tossuja. Tein oheen myös kukkia.

emman kakku

Emman kakku sai pohjakseen 10 munaisen kaakaoisen sokerikakkupohjan. Täytteekseen kakku sai vadelmamoussea tuoreilla vadelmilla. Kakun kuorruttamista varten olen ostanut pyöritettävän tason. Olen ennen kuorruttanut kakun aina pöytää vasten ja varsinkin isojen kakkujen kanssa on ollut ongelmia. Kakun reunat ovat yleensä jääneet repsottamaan rumasti. Nyt olen kuorrutanut muutamat kakut pyörivän alustan päällä ja olen ihan ihmeissäni miten se on helpottanut kakun kuorruttamista. Nyt kakun reunat ovat lähes poikkeuksetta siistit.

Lisää koristeluista ->

emman ristiäiskakku-3

Tein pitkästi aikaa tilauksen Englantiin kakkutarvikkeista ja olinkin erittäin iloinen, että löysin samalla ostoskerralla uudet muotit kirjaimia varten. Nimen ympärllle tein muutamat kukat korostamaan vauvan nimeä.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä