kategoriassa Foodlover

Paw Patrol täytekakku on tutumpi Suomessa Ryhmä Hau animaationa. Ryhmä Hau animaatioita on vudoesta 2013 näyttänyt Pikku Kakkonen. Sarjaa on myös näytillä Yle Areenassa. Sarjassa Riku poika johtaa koirapartiota jotka auttavat erilaisissa ongelmissa. Jokaisella koiralla on oma kykynsä minkä avulla hän voi auttaa tehtävissä. Sarjassa viilettää monta koiranpentua, esimerkiksi dalmatialainen, saksanpaimenkoira ja englanninbuldoggi.

paw patrol täytekakku-2

Paw Patrol täytekakku

Paw Patrol on tuli tilauksissa minulle ensimmäistä kertaa vastaan, olen aika montaa erilaista piirrettyä ja sarjakuvaa tehnyt kakuksi, mutta vielä vain tulee uusia.

Lisää kuvia ja vinkkejä ->

Paw Patrol täytekakku sai pohjakseen 8 munan gluteenittoman kaakaokakkupohjan. Tein kakun 26 cm vuokaan. Täytteenä kakussa on marjamoussea ja suklaamoussea.

paw patrol täytekakku-3

Paw Patrol täytekakku sai kuorrutteekseen punaisen sokerimassan. Kakku oli halkaisijaltaan 26 cm joten punaista sokerimassaa sai aika ison alueen kaulia, jotta sain kakun nätisti kuorrutettua. Kakun alareunaan tein sinisen nauhan. Logon tein mallin mukaan kolmessa osassa. Ensiksi taustan, sitten kirjaimet erikseen ja vielä luu tekstineen erikseen. Nämä sitten kokosin kakun päälle lopuksi. Kakun reunaan laittettiin synttärisankarin numero ja tassunkuvia. Tassut tein harmaasta sokerimassasta. Painoin isolla pyöreällä tyllalla tassut ja anturan pyöreällä muotilla, josta leikkasin vähän reunasta pois.

paw patrol täytekakku-4

 

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä