kategoriassa Foodlover, Juhlat

Viime viikkoina blogissa on pieniä muutoksia tapahtunut. Muutokset eivät ole muuttaneet Tekila’s Bakeryn toimintaa, mutta ajattelin teille lukijat kertoa mikä on homman nimi nyt! Blogiini on tullut sivuston alareunaan alapalkki, joka vie Foodloverin sivustolle. Yläreunaan tulee myös navigointipalkki, josta pääsette hyppäämään haluttaessa muihin Foodloverin alaisiin blogeihin.

s-mores-suklaamoussekakku-9

Tämän ihanan S’mores moussekakun reseptin löydät myös blogistani.

Olen ollut bloggaajana Blogiringissä vuodesta 2012 ja olen saanut aina toteuttaa Tekila’s Bakeryn leivontablogia juuri sellaisena kun olen halunnut. Olen osallistunut useisiin kamppiksiin ja tehnyt sisältöä Dansukkerille, Pauligille, Dr Oetkerille ja monille muille. Nyt Blogiringin ja Indiedaysin ruoka- ja leivontablogit koottiin Foodlover.fi sivuston alle. Tekila’s Bakeryn osalta homma jatkuu aivan samanlailla kuin ennenkin. Enimmäkseen blogissani vilisee tilauskakkujen kuvia, mutta nyt taas kasvamassa määrässä muitakin leivontajuttuja. Olen noin vuoden hiljaiselon jälkeen innostunut bloggaamisesta vieläkin enemmän ja haluan tuottaa teille lukijat enemmän erilaisia reseptejä.

MItkä ovat minun top 5 Foodlover.fi blogia? ->

Foodlover.fi

Mikä on Foodlover? Foodlover.fi on uusi sivusto, jonne on koottu maan parhaat ruoka- ja leivontablogit. Sivuston avulla voit selata noin lähes 60:n ruoka- ja leivontablogin reseptejä, tapahtumia ja tunnelmia. Tunnetuimpina blogeina mukana on Chocochili, Kinuskikissa ja Hellapoliisi.

Foodlover sivuston lisäksi löytyy muutama sisarsivusto Lifie.fi ja Indiedays.com Näissä sivustoissa pääset tutustumaan kauneus,- DIY,- perhe.- ja lifestyle blogeihin.

foodlover

Foodlover.fi sivuston blogit

Foodlover.fi sivustolla on tällä hetkellä todella monta mielenkiintoista blogia. Useammat ovat jo tuttuja pidemmältäkin ajalta, mutta Foodlover sivuston lanseerauksen kautta on tullut uusia seurattavia mukaan. Haastankin teidät tutustumaan Foodlover.fi sivuston blogilistaan ja kertomaan mitkä blogit ovat teidän suosikkeja? Jaa suosikkisi sosiaaliseen mediaan käyttäen hastagia #meollaanfoodlover.

Suosikkiblogivalintoja on jo tehty ainakin Kokit ja Potit, Viimeistä murua myöten ja Kaikki äitini reseptit blogeissa. Käy katsomassa heidän suosikkinsa!

Viisi blogipoimintaa Foodloverista

 1. Appelsiineja ja Hunajaa
  Tutustuin Appelsiineja ja hunajaa blogiin alunperin Instagramin kautta. Instagramissa vilisee mitä ihanampia kuvia Tel Avivivsta. Kuviin mahtuu myös ihania ruokakuvia, nähtävyyksiä ja muuten vain arkikuvia elämästä. Nykyään blogikin on tullut tutuksi ja käynkin säännöllisesti katsomassa uusimmat reseptipäivitykset. Reseptit ovat usein nopeasti tehtäviä ja gluteenittomia. Viimeisimpinä päivityksenä tykästyin tähän vispipuuron reseptiin, johon tulee kookosta ja banaania.
 2. Hella ja houkutus
  Hella ja Houkutus blogiin tutustuin noin vuosi sitten, kun törmäsin tähän ihanaan soija hunajabroileri reseptiin. Tämän reseptin jälkeen olen seurannut blogia säännöllisesti. Vähän väliä blogissa vilisee mitä ihanimmat ruoka- ja leivontareseptit. Viimeisimpänä ihanuutena eteen osui tämä kesäkurpitsapiirakka, joka on tehty porkkanakakun reseptillä.
 3. Kakkutaikuri
  Kakkutaikuri on tullut tutuksi leivotareseptien kanssa. Useamman kerran olen etsinyt apua erilaisten täytteiden kanssa ja Google on ohjannut minut Kakkutaikurin blogiin. Blogi onkin jäänyt seurantaan ja käyn katsomassa säännöllisesti päivitykset. Seuraan myös Kakkutaikuria Facebookissa, jonne nousee säännöllisesti kuvia ja reseptejä erilaisista herkuista. Tämän tutoriaalin avulla tein ensimmäisen Barbie nukkekakun ja pomadan reseptin löysin alun alkaen Kakkutaikurin blogista.
 4. Pullahiiren leivontanurkka
  Pullahiiren leivontanurkka on ensimmäisiä blogeja joita aloin säännöllisesti seuraamaan. Pullahiiren blogi on yksi uranuurtajista leivontabloggaajien saralla ja muistakin ajan, kun pystyin selaamaan hänen bloginsa kaikki reseptit läpi! Nyt se ei ole enää mahdollista, blogissa on satoja reseptejä. Pullahiirellä on myös omia leivontakirjoja jotka ovat tärkempiä leivontakirjojani. Niihin resepteihin voin luottaa ilman että reseptiä tarvitse testata etukäteen. Tiedän saavani juuri sen mitä reseptissä luvataan. Pullahiiren blogissa on tällä hetkellä todella runsaasti Halloween aiheisia viestejä. Kannattaa katsastaa sieltä viime hetken vinkit viikonloppua varten.
 5. Kermaruusu
  Kermaruusun blogi on tullut myös tutuksi useamman vuoden ajalta. Kermaruusun blogin avulla opin tekemään onnistuneita sokerimassakukkia. Blogissa on ohje esimerkiksi Neilikan, voikukan ja daalian tekoon. Kermaruusun blogissa on usein sokerimassakakkuja, joten hänen ideoitaan on tullut lainattua ja muokattua omiin sokerimassakakkuihin. Kiitos inspiroivasta blogista!

Mitkä blogit ovat teidän suosikkeja? Jätä kommentti ja kerro suosikkisi. Voit jakaa myös suosikkiblogisi sosiaalisessa mediassa. Käytä hastagia #meollaanfoodlover

foodlover-blogit

Uusimmat

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä