kategoriassa Foodlover

Star Wars kakku lähti viisi vuotiaan Elielin synttärikakuksi. Pääroolissa tässä kakussa on Darth Vader. Suurimmaksi osaksi olenkin tehnyt Darth Vader kakkuja, vain yhden R2D2 kakun olen myös tehnyt. Star Wars on noussut taas pinnalle kun uusi, tai no uusi ja uusi onhan siitä jo tovi, leffa tuli maailmalle. Pidin leffasta itse kovin ja odotan seuraavaa elokuvaa mielenkiinnolla. Katsoin ennen uusinta Star Warsia kaikki vanhat kuusi leffaa ja aloin ymmärtämään mikä se hype Star Warsin ympärillä oli. Vanhemmissa elokuvissa oli paljon sellaista, mikä varmasti on ihmetystä tuonut sinä aikana.

Star Wars kakku

darth vader kakku-2

Lisää kuvia ja vinkkejä ->

Star Wars kakku sai pohjakseen 4 munan pohjan 22 cm irtopohjavuokaan. Täytteeksi kakkuun tein vadelmamoussea ja maitosuklaamoussea. Sokerikreemin jälkeen kuorrutin kakun sinisellä sokerimassalla. Ala ja yläreunaan tein mustan viivan johon tuli mustia tähtiä (vink. Death Star). Dart Vader maskin tein mustasta sokerimassasta etukäteen, jotta se vähän ehtisi kuivahtamaan ennen kakun päälle laittoa. Pelkäsin aluksi, että kypärästä tuli liian iso suhteessa kakkuun, mutta sainkin kaiken oleellisen mahtumaan kakun päälle.

darth vader kakku-5

Kakun reunaan laitoin isomman tähden jossa oli synttärisankarin ikä. Reunoille tein keltaisia tähtiä ja muutamat laitoin päälle. Valomiekka kruunasi kakun ja toi vähän väriä kakkuun.

darth vader kakku-4

Star Wars kakku lähti tilaajalle, joka oli ennenkin tilannut minulta kakun. Viimeksi tein heille Transformers aiheisen kakun. Ensivuotta odotellessa.

 

 

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä