kategoriassa Foodlover

Elsa ja Anna pääsivät Frozen aiheisen syntymäpäiväkakun kuvaksi. Kakkukuva on Confetista ostettu sokerimassakuva. Sokerimassakuva on 15 cm halkaisijaltaan oleva, joten vähintään täytekakun on hyvä olla 20 cm halkaisijaltaan oleva kakku. Näin täytekakun reunat saa koristeltua kukin, tai esimerkiksi kermapursotuksin. Elsa ja Anna Frozen täytekakku lähti neljä vuotiaan Saanan synttärikakuksi. Synttärisankarilla oli paria päivää ennen kova kuume, mutta sitkeästi vain synttärisankari parani ennen juhlia!

Frozen on ollut viimeisen kuukauden aikana erittäin suosittu aihe kakuissa. Tilasinkin Confetista kakkufiguureita kakkua varten, todetakseni että sain samantien tilauksen perään tilata tämän kakkukuvan. Seuraavaksi kun nämä kaksi erillistä tilausta oli lähetty, meinasi lähteä jo kolmaskin tilaus. Onneksi sain muokattua tilausta sen verran, että ei kolmatta tilausta tarvinnut viikon sisään laittaa menemään.

Elsa ja Anna Frozen täytekakku

frozen-kakkukuva-kakku-3

Frozen täytekakku sai pohjakseen 7 munan sokerikakkupohjan. Täytteenä kakussa oli valkosuklaamousse ja marjamousse. Kakun kuorrutin sokerivoikreemillä ennen kuorrutusta vaaleansinisellä sokerimassalla. Alareunaan laiton valkoisen rusetin nauhoineen. Ylhäälle kakkukuvan ympärille olin tehnyt erivärisiä ja näköisiä sokerimassakukkia. Kukat tein etukäteen, jotta kuivahtivat oikeaan muotoon ennen asettelua. Kukat kiinnitin liimalla kakkukuvan reunoille. Käytin ensimmäistä kertaa sokerimassakuvaa kakun koristeena. Sokerimassakuva toimisi paremmin esimerkiksi suoraan kakkupohjan päälle laitettuna, meinaan sokerimassan päälle aseteltuna se kohosi kuprulle. Tämä ei onneksi suuremmin näkynyt tai häirinnyt kokonaisuutta. frozen-kakkukuva-kakku-1

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä