kategoriassa Foodlover

Star Wars teemalla jatketaan. Tällä kertaa aiheeksi valikoitui Darth Vader. Darth Vader hahmo on aika haastava tehdä sen takia, että siinä käytetään vain mustaa väriä. Kyllähän elokuvissa, sarjakuvissa ja hahmoissa muitakin värejä vilahtelee, mutta musta väri on se oleellisin. Tämän hahmon tekeminen oli helppoa ja olinkin yllättynyt miten hyvin sain vain yhdellä värillä muotoa ja näköä Darth Vaderiin.

Darth Vader kakku meni kahdelle pojalle 7 vuotis syntymäpäiväjuhliin. Teemassa oli myös mainittu, että Legot ovat SE juttu pojille, mutta en näin pienellä aikataululla saanut suuremmin Legoja yhdistettyä tähän. Minun mielestäni kakusta tuli silti todella tyylikäs, toivottavasti pojatkin tykkäsivät siitä!

Darth Vader täytekakku

starwars darth vaden-3

Darth Vader täytekakku sai pohjakseen 6 munan täytekakkupohjan. Täytteeksi laitoin mansikka ja maitosuklaamoussea. Käytin viime kesän mansikoita mitä minulla on vielä pakkasessa. Mansikat olivat vieläkin niin makeita, ettei mousse tarvinnut yhtään lisäsokeria. Maitosuklaamousseen käytin Belcoladen 44% Vanuatu suklaata. Tuosta suklaasta tulee ihanaa moussea.

starwars darth vaden

Darth Vader koristelu

Darth Vader kypärän tein kuvan mukaisesti ja vain mustasta sokerimassasta. Painelin muodot käsin eri osiin. Valomiekat tein vihreästä, punaisesta ja harmaasta sokerimassasta. Koristeet muodostuivat aika nopeasti, mikä on ihan hyvä kun aikataulu oli tiukka. Tekstit ja tähdet tein muoteilla. Sininen väri on tumman sinisen ja valkoisen Sattina sokerimassan sekoitusta. Tykkäsin tuosta väristä todella paljon. Siitä tuli ihanan tummansininen, mutta ei liian tumma.

starwars darth vaden-4

 

Sain kakusta todella tasaisen. Tuijotin kätteni työtä usean tovin. Vieläkin yllätyn välillä, miten tasaisia kakkuja saan tehtyä. En edes osaa laskea monta kakkua olen tehnyt, varmaan lähenevät jo kolmea sataa, eli rutiini pitäisi olla jo kunnossa 🙂

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä