kategoriassa Foodlover

Toisena kakkuna joulun juhliin tein sacherkakun. En olekkaan koskaan tehnyt alkuperäistä sacherkakkua. Kerran yritin, mutta en silloin vielä ymmärtänyt ettei ihan tunnissa tai kahdessa tällästä luomusta tehdä…

sacherkakku

Pohja:
Sacherkakkupohja

Täyte:
Aprikoosihillo

Kuorrutus:
Aprikoteeraus
Suklaata
Koristeet:
Sokerimassaa

Omat kommentit:
Suklaapohjan tein uudella reseptillä ja meni kirkkaasti kärkeen! En hetkeen voinu ymmärtääkkään, miten vesi ja kaakaojauho voi olla parempaa kun sulatettu sulatettu suklaa kakussa! Kuorrutus onnistui myös tällä kertaa todella hyvin. Ei se vielä kiiltävän suklainen ole, mutta sitä korjaillaan seuraavaksi!

Muita postauksia
Showing 2 comments
  • Paula

    Ihanaa ja tunnelmallista joulua! 🙂

  • Tekila

    Kiitos samoin! Oli muuten mahtava kortti!

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä