kategoriassa Foodlover, Juhlat, Leivonta

Onko drunk barbie cake tuttu? Ei huolta, ei ollut minullekkaan ennen tätä kakkuprojektia. Drunk barbie cake lähti 29-vuotis syntymäpäiväkakuksi ja alta luet tarinan miten päädyin tämän kakun tekijäksi!

Drunk Barbie cake on amerikasta kotoisin oleva teema koristella pääsääntöisesti 21-vuotta täyttävän naisen syntymäpäiväkakku. Nopealla googlauksella, kun kuvia katsoin aika useat kakut olivat nopeasti itse värkättyjä, mutta välillä tuli aika upeita versioita vastaan. Koristelussa teema more is more, on hyvin käypä. Mitä enemmän kaikkea on saatavilla kakun koristeluun, sitä parempi.

Drunk Barbie cake syntymäpäiväkakuksi

drunk barbie cake

Drunk Barbie cake tehtiin noin 20-hengen kokoiseksi kakuksi. Käytin pohjaan suorakaiteenmuotoista vuokaa, jota on helppo säätää noin puolen tuuman tarkkuudella sopivan kokoiseksi. Pohjasta tuli noin 18 cm x 24 cm kokoinen. Pohjaan käytin 7 pientä munaa, isompia munia käyttäessä voi kuusi riittää.

Täytteeksi kakku sai maitosuklaamoussea ja tuoreita vadelmia, mustikoita ja mansikoita viipaloituna. Kakun ympärille laitoin reunuskalvoa, joka muuten saa taitettua kulmiin sopiviksi. Tueksi laitoin muutaman sokeripaketin pitämään kalvoa paikallaan sen ajan, kun täytettä laitetaan kakkuun.

Drunk Barbie cake kuorrutettiin red velvet cakesta tutulla kuorrutteella. Tein kuorrutetta puoli kertaa enemmän mitä ohjeessa on ja sitä jäi jonkun verran yli tämän kokoista kakkua kuorruttaessa. Kun vatkasin kuorrutteen, otin valmiista kuorrutteesta muutaman lusikallisen sivuun lilaksi värjäämistä varten. Loput värjäsin vaaleanpunaiseksi. Akuksi vedin kakkuun kierroksen voikreemiä ja nostin kakun jääkaappiin jäähtymään. Kun kakku oli jäähtynyt, toisen kierroksen pystyi tekemään helpommin ja sen sai tasaisemmaksi. Kulmat sain veitsen avulla tasaisiksi.

Tämän jälkeen vatkasin käsin pienessä kipossa kreemiä liilaksi ja laitoin sen pursotuspussiin jossa oli pieni, noin kolmen millin tylla. Tällä vedin edestakas viivoja kakun yläreunaan. Loput kreemistä mitä oli vielä vatkauskulhossa vatkasin vähän punaisemmaksi lisäämällä punaista väriä. Eroa ei niin kuvassa näy, mutta oikeasti siinä oli pieni sävyero.

Pursottamiseen käytin tiheää tyllaa ja lopuksi laitoin nomparelle ja vähän reippaalla kädellä kakkuun.

Drunk Barbie cake kakun koristelun loppuhuipennus

Päälle laitoin uuden Barbien, jonka kanssa jouduin aivan touhuamaan. Hiukset piti tottakai tupeerata, että näyttäisi siltä että bileet olisivat olleet hurjemmatkin. Onneksi Barbien hiukset olivat sen verran karheat, että sain ne pelkällä kammalla sekaisin. Barbien syliin meni täysi gin pullo.

Kokeilitko reseptiä? Käytä hastagia #tekilasbakery somessa, niin löydän sinut!

Pysy mukana Tekila’s Bakeryn menossa seuraamalla Facebook, Instagram ja Pinterest sivuja!

Muita postauksia
Showing 2 comments
  • Sari

    No nyt on kakku 🙂 Täytyypä muistaa tämä idea sopivaan saumaan.

  • Tekila

    Joo, toimiva teema ja hyvin saa muokattua vielä tarvittaessa 🙂

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä