Täytekakut, leivonnaiset, koristeet
  • Esittely
    • Tietosuojakäytäntö
  • Tuotteet
    • Juustokakut
    • Kakkukoristeet
    • Muffinssit ja kuppikakut
    • Täytekakut
      • Allergiakakut
      • Drip kakku
      • Fantasiakakut
      • Juhlakakut
      • Kermakakut
      • Nimiäis- ja ristiäiskakut
      • Urheilukakut
    • Muut makeat
  • Blogi
  • Hinnasto
  • Tilaa täytekakku
  • Esittely
    • Tietosuojakäytäntö
  • Tuotteet
    • Juustokakut
    • Kakkukoristeet
    • Muffinssit ja kuppikakut
    • Täytekakut
      • Allergiakakut
      • Drip kakku
      • Fantasiakakut
      • Juhlakakut
      • Kermakakut
      • Nimiäis- ja ristiäiskakut
      • Urheilukakut
    • Muut makeat
  • Blogi
  • Hinnasto
  • Tilaa täytekakku

Arkisto

Arkisto asiasanalle: "Karkit"
Etusivu » Karkit
0
0
Kirjoittaja Tekila
kategoriassa Foodlover
Julkaistu 14.5.2013

Pehmeät kermatoffee karkit

Miehelle oli iskenyt niin kauhea sokerin himo, että alkoi googlettelemaan ohjetta miten tehdä Salmannin toffeeta. Hänen lemppari karkkinsa kun on. Hetken katsottua touhuamista tulin osalliseksi [...]

LUE LISÄÄ
SEURAA MINUA
Uusimmat
  • Työkalukakku kolme vuotiaalle sankarille
  • 75v juhlakakku, vaikeuksien kautta voittoon
  • Alphabet cake, synttärikakku itselle
  • Kihlajaiskakku punaisin ruusuin
  • Kirahvikakku viidakon värisävyin
Avainsanat
Allergiat Autokakut Baby Shower blogirinki Drip Cake Fantasiakakut Frozen Gluteeniton Halloween Hummingbird Hyydykekakut Hääkakut Juustokakku Jälkiruoat Kahvikakut Kermakakut Kerroskakku Koristeet Lapsille Lastenkakut Leivonnaiset Maidoton Makeat piirakat Marsipaani maalaus Matkailu Muffinssit Munaton Muotokakut Muut juhlakakut Muut täytekakut Ohjeet Pohjat Pullat/munkit Raakakakku SLY Suklaakakku Suolaiset Synttärikakut Tossut Täytteet Urheilukakut Vauvojen kakut Voileipäkakut yhteistyö Ystävänpäivä
Haku
SELAA ARKISTOA
INFO

Tilauskonditoria Tekila’s Bakery
Y-tunnus 2504397-1
Helsinki

OTA YHTEYTTÄ

Kirsi Andström

SEURAA
© Tekila's Bakery 2017 | Design by Syyskuu

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä