Site icon Tekila's Bakery

Tummasuklaamousse

Tummasuklaamoussen kanssa sopii esimerkiksi mango-, vadelma-, mustaherukkamousset. Tummasuklaamoussen oheen voidaan myös laittaa esimerkiksi lakkoja, mustaherukoita tai muita marjoja.

Tämän moussen ohjeella voidaan tehdä myös annosjälkiruokia. Ohjeesta tulee noin 8-10 hengen jälkiruoat, joten kannattaa tarvittaessa annostusta pienentää.

Tummasuklaamousse

22 x 31 cm kakkuun kahteen kerrokseen, tai 26 cm vuokaan kahteen kerrokseen.

Tummasuklaa mousse
0 starts (0 ratings)

Ainekset

  • 300 g tummaa suklaata
  • 4 dl kuohukermaa
  • 200 g mascarbonea
  • 3 dl vispikermaa

Ohje

  1. Lämmitä kerma vesihauteessa. Lisää suklaa palasina joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Sekoita joukkoon mascarbone käsivatkaimen avulla. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
  3. Kaada 1/2 osa kermasta tummasuklaa-mascarbonevaahtoon.
  4. Vatkaa käsivatkaimella tasaiseksi hiljaisella vauhdilla.
  5. Kääntele loput kermat joukkoon.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
4.5.2.11
https://www.tekila.fi/tummasuklaamousse/

 

Exit mobile version