kategoriassa Foodlover

Välillä ollaan tilanteessa, ettei pyörää tarvitse keksiä uudemman kerran. Vertauskuvalla tarkoitan, että yksinkertaisuus on kaunista. Minulla on välillä ongelma tehdä mahdollisimman yksinkertaisia kakkuja. Usein alan miettimään jotain pientä lisäkoristetta ja lopputulos voikin olla vaikka miten kirjava ja koristeinen. Harvoin näinkään homma on väärin ja usein teenkin jotkut päälle laitettavista koristeista vapaaehtoiseksi, eli ne voi nostaa pois jos minulla on mopo karannut koristeiden teossa.

Yksinkertainen ristiäiskakku

Tällä kertaa matkaan lähti ristiäiskakku johon koristeeksi pyydettiin nallet. Tilaaja halusi itse laittaa nallejen väriin käsin tehdyn viirin, joten sen takia tässä ristäiskakussa ei nimeä ole. Nalleihin tein pienet yksityiskohdat, rusetin ja kravatin.

Kakun alareunaan pyydettiin yksinkertainen mintunvihreä puolipallo nauha.

Yksinkertainen ristiäiskakku

Lue lisää yksinkertaisesta kakusta ->

Ristiäiskakku sai täytteekseen vadelma ja valkosuklaamousset, eli yksinkertaisuus oli myös täällä läsnä. Pohjaksi tein 6 munan sokerikakkupohjan. Kuorrutin kakun sveitsiläisellä marenkivoikreemillä. Marenkivoikreemi on uusi tuttavuus minulle, mutta jäänyt kyllä pysyvästi voikreemiksi tuleviin kakkuihin. Sen tekeminen on vähän aikaa vievämpää, mutta palkitsevaa.

Tässä vielä tarkempia kuvia nalleista, niistä tuli nätit, vaikka itse sanonkin.

nallet-2

nallekakku-4

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä