kategoriassa Foodlover

Tissikakku lähti yllätyssynttäreille syntymäpäiväkakuksi. Naisfiguurikakusta pyydettiin sellaista että tissit näkyvät aavistuksen, koruna olisi syntymäpäiväluku ja paitana vaaleansininen paita. Tissikakkua olen ennen harjoitellut masukakkuja tekemällä, vastaavalla tyylillä tämä on tehty mutta masu jätettiin tasaiseksi.

Tissikakkua katsoessa minulle tuli olo, että tästä tuli liian siveellinen tissikakku. Ääneen tästä sanoessa kotona minulta kysyttiin kuinka siveää on, että kakusta näkyy nännit osittain. Totesin, että ehkäpä se sitten on ihan sopivan paljastava synttärikakuksi.

Tissikakku synttärisankarille
tissikakku-3

Lisää kuvia ja sanalliset ohjeet löytyvät täältä ->

Tissikakku sai pohjakseen 30 cm x 21 cm suorakaiteenmuotoisen kakkupohjan. Laitoin pohjaan kuusi munaa, koska tarkoitus oli ettei pohja nouse kun sen verran että saa kertaalleen laitettua täytettä kakkuun. Tissejä varten tein noin 10cm x 20 cm suorakaiteenmuotoisen kakun. Mallasin kakkupohjaan sopivia tissin kokoisia kuppeja, jotta sain sopivan kokoisen pohjan tehtyä. Tähän meni neljä munaa.

Tissit kokosin omiin kuppeihin johon painoin hellästi sokerikakkupohjaa pohjaksi. Isomman kakkupohjan leikkasin kahteen osaan ja pyöristin sitä reunoista. Täytin kakun valkosuklaamoussella ja lemoncurdilla, vatsan osan tein vähän pyöreämmäksi keskeltä. Täytettä meni yhteensä kakkuun noin 950 grammaa.

tissikakku-6

Kakun kuorrutukseen varten tarvitsin 160 grammaa sokerikreemiä. Kiinnitin aluksi tissit vartaloon sokerikreemillä ja sen jälkeen tasoitin koko kakun sokerikreemillä.

Ensiksi värjäsin ihon väristä sokerimassaa valkoisesta, ruskeasta ja vaaleanpunaisesta sokerimassasta. Oheen laitoin vielä ihonväristä väriainetta. Kaulin ihon värisen sokerimassan tasaiseksi ja peitin sillä rinnat ja osan mahasta. Seuraavaksi kaulin vaaleansinisen sokerimassan tasaiseksi ja tein paidan. Tämän jälkeen oli vain yksityiskohtien tekemistä kakkuun.

Lue postaus: Peniskakku

tissikakku-1

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä