kategoriassa Foodlover

Ristiäiskakku teema on vain näin alkukeväisin se juttu! Ristiäiskoristeita olenkin saanut jo muutamat tässä kuussa tehdä ja loppuhuipennus on tulossa tällä viikolla. Pääsen pitkästä aikaan tekemään ristiäiskakun! Ristiäiskakuissani on pääsääntöisesti vauva kukkien keskellä tai tossut. Tein tutoriaalin vauvakoristeen tekemisestä, olethan katsonut sen jo läpi? Koristeen pystyy tekemään myös itse, jos ostaa muutamat välineet. Teen myös koristeita tilauksesta, ilman kakkuakin!

Viime viikolla lähti tälläinen koriste matkaan. Koriste oli tällä kertaa aika pelkistetty, ei mitään ylimääräistä viemään huomiota pois vauvalta.

sininenvauvakoriste

Tomutin koristeen valkoisella tomuvärillä. Vauvan hiukset maalasin tällä kertaa Wiltonin Ivory välillä, jota vähän sekoitin alkoholiin.

Vauvan tossut ristiäiskakku koristeena

Tossut ovat ihana valinta ristiäiskakkukoristeeksi. Tossuja saadaan tehtyä minkä värisenä tahansa. Tossut voidaan myös säästää muistoksi. Kuivassa ja auringolla suojatussa rasiassa niitä voi säilyttää lähes hamaan tulevaisuuteen asti!

tossut

punaiset tossut

tossut-3

Ristäiskakku kuvina

Ristiäiskakut sopivat sellaisenaan myös nimiäistilaisuuksiin. Pääsääntöisesti ristiäiskakut ovat olleet muutaman teeman mukaisia, mutta muutama vähän erilainenkin on tullut tehtyä. Ristiäiskakku kannattaa tilata paria viikkoa ennen ristiäisiä, jotta koristeet ehtivät varmasti kuivua. Jos kakkuun halutaan nimi, voi sen ilmoittaa vaikkapa edellisenä iltana ennen noutoa. Välillä kun tulee tilanteita, ettei nimi olekkaan täysin selvä! Jos niinkin “huonosti” käy, nimivaihtoehtoja voidaan tehdä muutamat mukaan. Niiden vaihtaminen kakun päälle ei ole hankalaa.

Haikara

leonardo

IMG_3205  

ristiäiskakku emmi

ristiäiskakku benjamin

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä

oreo