Site icon Tekila's Bakery

Ristiäiskakku rusetilla

Ristiäiskakku rusetilla on ollut yksi yleisimmistä kakkumalleista mitä olen tehnyt koko historiani aikana. Yksinkertainen, selkeä, näyttävä täytekakku vain toimii useimman tarpeisiin. Väritystä voidaan säätää toivomuksien mukaan, nimi saadaan erilaisilla fonteilla kakkuun. Tossut saadaan eri värein, koristein ja nauhoin. Ristiäiskakun rusettia saadaan erilaiseksi, isoksi, pieneksi, näyttäväksi ja vaikka miksi.

Ristiäiskakku rusetilla

Ristiäiskakku rusetilla sai pohjakseen kuuden munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi kakkuun laitettiin mansikkamousse. Kuorrutin kakun sokerikreemillä. Sokerimassa oli tällä kertaa poikkeuksellisen tuoretta, kun juuri tilasin uuden satsin englannista. Kakun kuorrutus tuoreella sokerimassalla on superhelppoa. Kuorrute muotoutuu todella kivasti kakun päälle eikä halkeile tai repeile  miten vanhemmat sokerimassat yleensä tekevät.

Rusettia varten värjäsin vaaleanpunaista sokerimassaa aavistuksen punaisemmaksi, toiveissa oli pinkkiin vivahtavat sävyt. Samalla sokerimassalla tein tekstin kakun päälle. Converse tossut olin tehnyt etukäteen jo odottamaan kakkua.

Exit mobile version