kategoriassa Foodlover

Urheilu se vain on lähellä sydäntä. Lukijat varmasti ovat jo huomanneet innostukseni jääkiekkoa kohtaan. Esimerkiksi Twitterissä seurailen aika paljon jääkiekkovaikuttajia ja välillä annan jotain omaakin kommenttia. Instagramissa kanssa seurailen kovasti aiheen ympärillä pyöriviä henkilöitä. Kevät on jääkiekkoilijan parasta aikaa, playoffit ovat alkaneet KHL:ssä. Liigassa mennään viimeisiä kierroksia ja NHL:ssä viimeistä neljännestä kaudesta. Mukavasti saa elää playoff hengessä melkein 3 kuukautta!

CS:GO

Muina urheilulajeina tulee seurattua Snookeria, jalkapalloa toisella silmällä kun parisuhteen toinen puoli tykkää seurailla jalkapalloa. Uusimpana lajina mukaan on tullut e-sport. Onko termi jo tuttu teille lukijoille? E-sport on kasvava laji. E-sportissa liikkuu hämmentävissä määrin raha ja jopa suomessakin on ihmisiä jotka elävät pelkällä tietokonepelaamisella. Olenkin tässä viime aikoina seurannut iltaisin CS:GO turnauksia, puhe on siis Counter Strike Global offensive pelistä. Olen pelannut elämäni aikana tuhansia tunteja erilaisia tietokonepelejä, mutta en koskaan CS:ää. En uskoisi pärjääväni pelissä yhtään, sen verran pitkiä hermoja ja nopeutta pelin pelaaminen vaatii. CS:GO peliä voidaan silti seurata pelaamatta peliä itse ollenkaan. Säännöt on helppo oppia ja kiitos Ylen, meillä on heidän puolelta lähetyksiä YLE TV2:sen puolella ja Areenassa saatavilla ainakin suuremmista suomalaisista turnauksista live lähetystä kommentaattoreiden ja selostajien kanssa.

Suomesta löytyy paljon CS:GO pelaajia, mutta ehkäpä tämän hetken kuumin suomalaistiimi on ENCE. ENCEn pelejä olenkin seurannut viime aikoina tarkemmin ja toivon suomalaistiimille kaikkea hyvää ja nousua maailman top listalla korkeammalle.

Kuitenkin tässä blogissa on kyse leivonnasta, joten esitelläämpä tutuksi tullut HIFK kakku, joka lähti viime viikolla kahdeksan vuotiaan pojan synttäreille.

Punainen HIFK kakku

punainen hifk kakku

Kakusta toivottiin suklaista ja marjaisaa, joten Punainen HIFK kakku sai pohjakseen 5 munan kaakaoisen sokerikakkupohjan ja täytteekseen kuningtarmoussea. Kakun kuorrutin sokerikreemillä ennen päällystämistä punaisella sokerimassalla. Alareunaan laitoin tutut raidat ja pelinumeron muotoon synttärisankarin vuosiluvun. Olen viime aikoina HIFK kakkuja tehdessä miettinyt miten saisin HIFK pelipaidoissa vilahtavat tähdet jotenkin yhdistettyä kakkuun. Ehkäpä ensikerralla tiedän jo, miten tähdet yhdistän kakkuun.

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä