kategoriassa Foodlover

Pohja:
6 munan kaakaoinen sokerikakkupohja

Täyte:
Marianne moussea
Vadelma moussea

Eriste ja kostutus:
Kaakaoista sokerikreemiä
Maitoa

Koristeet:
Nutellaa
Suklaamassasta aidat
Sokerimassasta possut

Omat kommentit:
Tässä projektissa testasin marianne moussea. En ole koskaan ennen sitä tehnyt ja pelkäsin, että teen siitä liian minttuista tai vaihtoehtoisesti liian hailakkaa. Uskoisin onnistuneeni! Kuvaaminen oli taas haasteellista. Kamera ei muka saanut tarkennettua niin tasaväristä kakkua. Noh, näillä mennään!

Muita postauksia
Comments
  • Maria

    Mä oon nähnyt tämän saman kakun ja aitana on käytetty niitä sikarin mallisia keksejä.

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä