kategoriassa Foodlover

Googlailimme ideoita ja tapahtumia mitä tapahtuisi Barcelonassa, kun siellä lomalla olimme. Mieheni, joka harvemmin osallistuu matkasuunnitelmien tekoon hörmäsi sivustoon jossa puhuttiin streetfood tapahtumasta. Palo Alto Market tapahtuma on jokaisen kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna. Tapahtuman internesivuilla ei ole suuremmin esillä aikatauluja tulevista tapahtumista, mutta he varmasti päivittävät sivuille ja Facebookiin seuraavan tapahtuman lähetyttyessä lisätietoja tapahtumasta.

Palo Alto Market Barcelona

paloalto-market-7

Palo Alto Market on L4 linjan metroaseman, Selva de Marin vieressä. Paikalle pääsee kyllä myös keskustasta esimerkiksi H14 bussilla. Tapahtumaan maksaa sisään kolme euroa. Kolmella eurolla pääsee nauttimaan musiikista, street foodista, erilaisista myyntikojuista, joissa useissa myydään pienten tekijöiden itse tekemiä tuotteita.

Street food tarjontaa

Palo Alto marketissa oli tarjolla paljon erilaista street foodia. En ole suuremmin tutustunut viime aikoina suomen street food tarjontaan, mutta esimerkiksi intialainen street food oli minulle uutta.

paloalto-market-9

Lisää kuvia Palo Alto marketista ->

Pulled beef vindaloon hampurilainen oli erittäin maukas kokemus. Vindaloon makumaailma toi pientä potkua erittäin mureaan naudanlihaan.

paloalto-market-8

Wild food caravanista maistelin kombucza mojitoa ja ohessa pulled pork tortilloja.

paloalto-market-5

paloalto-market-6

paloalto-market-4

Jälkkäriksi oli useita vaihtoehtoja, mutta valitsimme muffinssit. Omani oli maultaan Oreo-vadelma, tai näin ainakin uskoisin. Hämmentävän huonosti Espanjalaiset osaavat englantia. Näin varmaan Suomessakin olisi, jos meillä dupattaisiin kaikki telkkarista tulevat ohjelmat.

paloalto-market-11

paloalto-market-3

Tacojen, hampurilaisen, oluen ja muffinssin jäljiltä oli aivan pakko vielä maistaa Oreo macarons jäätelöä.

paloalto-market-13

Palo Alto marketissa oli myynnissä erilaisia tuotteita. En niistä ostanut mitään itselleni, mutta puusta tehty kännykän kaijutin ja käsilaukku jossa oli led valo jotta tavaroiden löytyminen olisi helpompaa, olivat erittäin mielenkiintoisia tuotteita.

paloalto-market-10

paloalto-market-12

 

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä