kategoriassa Foodlover

My little pony täytekakku lähti Rarity poni koristeena syntymäpäiväjuhliin. Rarityn tekemiseen meni muutama ilta ja tuli pohdittua samalla onkohan minun omat ponit vielä mummolassa tallessa. Muistelisin, että niitä ainakin kymmenkunta erilaista oli. Pidin poneista vielä aika hyvää huolta, joten ellei serkkuni ole niitä kaltoin kohdellut pitäisi niiden aika hyvässä kunnossa vielä olla, jos vielä tallessa ovat.

My little pony rarity kakku lähti perheeseen jonne tein Pipsa possu kakun muutama kuukausi sitten.

My little pony Rarity kakku

My little poney rarity

My little pony täytekakku sai pohjakseen sokerikakkupohjan. Täytteenä kakussa oli kinuskimoussea ja omenahilloa. Olen nykyään tehnyt kinuskimoussen kondensoidusta maidosta ja pidän sen mausta. Kannattaa kokeilla, se ei laktoosittomana taida onnistua, mutta muut aineet kun laittaa laktoosittomana, on se lähes vähälaktoosinen.

Rarity poney

Rarityn tein Googlesta löytyneen piirroksen pohjalta. Piirsin sapluunan ponin osasta, ilman harjaa. Värjäsin reunat harmahtavaksi, tein timantit ja muut yksityiskohdat. Silmät olivat haaste, tai en ole koskaan onnistunut tälläisissä isoissa silmissä. Aina näyttää rumalta, mutta nyt mallia katsoessa taisin onnistua. Käytin silmän piirtämiseen osittain elintarviketusseja ja osittain maalasin.

Rarityn harjaa varten värjäsin liilaa sokerimassaa kolmen eri sävyiseksi. Rarityn harja kaiketi on yksivärinen, mutta hain tällä sävytys erolla vähän eroavaisuuksia harjaan.

Kakun alareunaan tein sateenkaaria, ja voin kertoa että huumorissa oli jo koettelemista ensimmäisen jälkeen. Sokerimassan nysvääminen tarpeeksi ohueksi, mutta tasaiseksi on aikamoista työtä. Suosittelen kaikille sateenkaaria sokerimassasta tekeville, että käyttäkää tuoretta sokerimassaa. Vähääkää kuiva massa on hankala työstää ja repeilee, mikä ei ainakaan kaunista sateenkaarta.

Muita postauksia

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä