kategoriassa Foodlover

Syntymäpäivä kakuksi pyydettiin Kissakahvila Helsinki henkistä täytekakkua. Synttärisankari lienee siis kissojen ystävä ja varmasti käynyt useammankin kerran kissakahvilassa. Oma käyntini kissakahvilassa on jäänyt vielä tekemättä. Sen verran harvoin ylipääntänsä keskustassa enää käy, ettei siellä käydessä edes välttämättä muista tälläisen paikan olemassaoloa.

Kissakahvila Helsingissä elää asukkaina muutama kissa. Kissat ovat pysyviä asukkaita, joten niitä ei voi adoptoida. Kissakahvilaan pitää tehdä ajanvaraus, joten sinne välttämättä ei pääse sisään vain poikkeamalla. Ajanvarauksella saa 1,5 tuntia aikaa leikitellä kissoja ja syödä kahvilan tuotteita.

Kissakahvila täytekakku
kissakahvila täytekakku

Kissakahvila täytekakku sai pohjakseen viiden munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi täytekakkuun meni kinuskimousse ja vadelmahillo. Kinuskimoussen teen nykyään useammin kondensoituun matoon, kun keitettyyn kinuskiin. On muuten pelottavan ihanan makuista. Harvemmin vatkauskulhoja kaavin syötäväksi, mutta tämän kinuskimoussen ohella se on välttämätöntä.

kissakahvila helsinki-2

Kissakahvila täytekakku sai kuorrutuksekseen vaaleanpunaista sokerimassaa. Päälle piirsin ilman sen suurempia sapluunoita kissakahvilan logon. Toivottavasti piirrokseni kunnioittaa kissakahvilan logoa. Tekstiksi pyydettin Mimin kissakahvila, lienee synttärisankarin toiveissa perustaa oma kissakahvila?

kissakahvila helsinki-3

Kissakahvila täytekakku sai reunaan kissojen kuvia. Näin mielessäni tämän kakun ensimmäiseksi niin, että kaikki kissat olisivat mustia, mutta ajattelin että muutama värikäs voisi ola mukava lisä. Tein myös kakun reunaan muutamat lelut, hiiren ja lankakerän.

kissakahvila helsinki-4

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä