Site icon Tekila's Bakery

Kinkkuvoileipäkakkuja

1-v synttäreille tilattiin täytekakkua ja voileipäkakku. Voileipäkakku yllätti koollansa niin, että en saanut sitä pakattua kakkulaatikkoon. Jouduin vaatehuoneesta etsiä viimeisen banaanilaatikonpuolikkaan, jonne voileipäkakun mahdutin!

 Huomaa alareunassa olevat kinkkuperhoset!
Lähikuvaa tomaattikukista
 
Pohja:
1250 g Isoa paahtoleipää
noin. 24 palasta.
Arvioisin noin. 15-18 hlö kakku
 
Täyte 1 (1 ja 3 väliin):
350 g kinkkua
80 g suolakurkkua
50 g kesäsipulia
200 g creme francea
200 g ruohosipulituorejuustoa
 200 g Kermaviili
suolaa
mustapippuria
 
Täyte 2 (2 väliin):
150 g paprikaa
250 g kurkkua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g creme francea
60 g remoulade kastiketta
yrttimaustetta
mustapippuria
 
Kostutus:
4 dl laihaa kasvislientä
 
Kuorrutus:
2 dl vispikermaa
2 dl ruohosipulituorejuustoa
 
Koristeet:
Tomaattia
Kinkkua
Herneenversoja

Teko-ohjeita ei varmaankaan tarvitse kerrata! Sen verran simppeliä. Muista antaa kakun tekeytyä vuorokauden jääkaapissa! Koristele mieluusti syöntipäivänä.

Omat kommentit:
Koristelut menivät paremmin tässä voileipäkakussa, vaikka meinasi kiire tulla. Täytettä en päässyt suuremin maistelemaan vetäytyneenä, kun kakku oli niin siisti reunoista. Toivotaan kuitenkin että kaikki maut maistuvat!

Exit mobile version