kategoriassa Foodlover, Juhlat, Leivonta

Kakkukoristeella saat täytekakkuun näyttävyyttä ja erilaisuutta. Teen tilauksesta kakkukoristeita, jotka voi laittaa vaikka itse tehdyn kakun päälle. 

Teen kakkukoristeita tilauksesta, myös sellaisessa tilanteessa että koriste laitetaan vaikkapa itsetehdyn kakun koristeeksi. Koristeen avulla itse tehdystä kakusta saa helposti koristellun näköisen ja huomioita herättävän. Syksyn aikana koristeita on lähtenyt kymmenet kappaleet erilaisten kakkujen koristeeksi ja muutamista olen saanut kuviakin. Ovat mukavasti sopineet kakun päälle.

Tässä on kuvia muutamista koristeista, esimerkiksi blogin puolelta löydät Koristeet avainsanalla useita koristeita. Tuotesivulla on myös koristeita galleriassa, sieltä on nopeampi katsoa tehtyjä koristeita.

Kakkukoristeita tilauksesta, muutamia kuvia syksyn tilauksista

Tossukoristeita olen tehnyt useammat kymmenet, varmaan jo lähemmäs sata erilaista tossuparia. Tossujen kanssa usein lähtee nimipalikat, sopivat hyvin tossujen kanssa yhteen. Tossuja voidaan muokata väriltä, yksityiskohdilta ja naruilta sopivaksi. Teen tossut aina tilauksesta, joten tossut ovat varmasti (ja toki muut koristeet) tehty vain tilaajaa varten.

kakkukoristeita tilauksesta

Tässä tilauksessa toivottiin kahta erilaista nallea, elefanttia ja noppia joissa olisi koko nimi. Nalleja ja noppia pystyn lähettämään, mutta elefanttia en mielelläni lähetä. Sillä on sen verran isot korvat ja kärsä, jotka helposti ottavat osumaa tiiviissäkin paketissa. Nopat ovat kooltaan noin 12 mm x 12 mm. Käytän sokerimassaa 20-25 g per noppa. Kirjaimet on tehty muotin avulla.

Pupuja olen kanssa muutamat tehnyt tilauksesta. Pupu voidaan myös lähettää postitse. Korvat kun laitetaan paikalleen cocktail tikun avulla. Tässä pupussa korvat jäivät aika isoiksi, mutta olivat suhteessa pupuun ihan hyvän kokoiset. Mukaan lähti harmaat nimipalikat nimen kanssa.

Vauva terälehtien keskellä on yksi suosituimmista kakkukoristeista. Näitä teen yhtä monet kuukaudessa, mitä tossuja. Terälehtimuottina käytän aina fiilis pohjalta joko ruusunlehtimuottia, pyöreetä muottia tai sydänmuottia. Tässä käytin sydänmuottia. Vauva tehdään aina tilauksesta ja yritän saada sen ihon ja hiusten sävyt edes sinnepäin mitä vauva todellisuudessa on.

Tässä vielä vaaleanpunainen versio, jossa on käytetty pyöreää muottia terälehdissä. Vauvan ympärille teen yleensä pieniä kukkia peittämään sauman. Jos kukkia ei haluta, saadaan tuo yläreuna siistiksi kääntämällä terälehti itsensä yli.

Miten tilata?

Laita sähköpostia tai tilaussivujen lomakkeen kautta viestiä. Kerro minkälaisesta koristeesta olet kiinnostunut ja milloin tarve on. Jos on kyseessä postitettava koriste, on hyvä olla vähintään 10 päivää ennen tapahtumaa mihin koristeen tarvitsee yhteydessä. Koristeen teossa menee oma aikansa ja postin puuhailut siihen vielä päälle!

Kokeilitko reseptiä? Käytä hastagia #tekilasbakery somessa, niin löydän sinut!

Pysy mukana Tekila’s Bakeryn menossa seuraamalla Facebook, Instagram ja Pinterest sivuja!

&nbsp

Muita postauksia
Showing 2 comments
 • Kitta Kunnari

  Hei,

  Olen kiinnostunut koristeesta, missä vauva on terälehtien keskellä. Minkä hintainen se on postitettuna?
  Saisiko sitä kultasena, samppanjan sävyisenä tai hopeisena?
  Kitta

 • Tekila

  Hei!

  Vauva kukkien terälehtien keskellä on perusväreillä 25 euroa. Jos maalataan kulta tai hopeavärillä on se + 3 euroa hintaan. Postitus on postin varovasti pakettina 18 euroa lisähintaa.

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä