Site icon Tekila's Bakery

Hävikkiviikko 4. – 10.11. Kevyesti smoothiella alkuun

Hävikkiviikko tuli juuri sopivasti vastaan tänä vuonna! Sopivasti ja sopivasti, mutta olisin sen jättänyt sen suuremmin huomioimatta ellen olisi sairaslomalla koko viikkoa. Nyt on enemmän kun aikaa miettiä miten sitä ruokaa tekis niin, että jääkaapin jämät saataisiin hyödynnettyä.

Smoothie on helppo alku. Sen saa varmasti lähes jokainen tehtyä jääkaapin sisällöstä. Nesteenä kun voi käyttää jugurttia, kermaa, maitoa tai vaikkapa mehua. Tätä kirjoittaessa tuli mieleen, että turkkilainen jugurtti olisi tehnyt tähän hyvän lisän! No, ehkäpä se saadaan hukutettua johonkin muuhun ruokaan.

Banaani – mangosmoothie

6 dl Laktoositonta maustamatonta jugurttia
(Käytin jugurttia viikonlopun täytekakun mousseen)
1 prk mango pilttiä
(Tämä on roikkunut pöydällä kauan. Olisikohan johonkin täytekakkumousseen suunniteltu)
3 banaania
(Banaanit olivat jälkkäriksi)
Ananaskirsikoita
(Täytekakun ja voikkarin koristeeksi)
Appelsiinimehua
(Kanarisottoon)

Laita kaikki aineet blenderiin tai korkeeseen purkkiin. Survo sileeksi ja säädä appelsiinimehun määrällä smoothien rakennetta. Koristele ananaskirsikoilla.

Exit mobile version