kategoriassa Foodlover

Useampaan ristiäis ja vauvakakkuun olen tehnyt pienet tossut koristeeksi. Tossujen on minulle jo niin hyvässä rutiinissa, että uskalsin ottaa videon tossujen tekemisestä. Tossut voidaan tehdä usealla eri tavalla, eikä varmasti mikään tapa ole väärä. Videolla on minun tapani tehdä tossut. Video on nopeutettu, joten tekemiseen menee noin 20 minuuttia, kunhan vain rutiini on jo kunnossa. Tossujen korostevärin voi valita itse. Tässä tapauksessa käytin tumman sinistä väriä. Tossujen nauhat voi tehdä myös sokerimassasta, mutta tässä tapauksessa tossuja ei kannata ainakaan lähettää postitse. Nauhat kun tuppaavat postituksessa hajoamaan, silkkinauhat ei niinkään!

Video – tossujen teko!

Tämä on kolmas videoni mitä olen tehnyt, mutta ensimmäisen kerran on näin pitkä. Editoin myös videota iMoviella, mikä on äärimmäisen helppokäyttöinen editointiohjelma. Täysin ummikkona osasin videon editoida ja muokata. Muutamia kirjoitusvirheitä ja tekstin muutoksia tekisin, mutta videon konvertointi on sen verran pitkä projekti että jätän nuo parannukset seuraavaan videoon. Videon musiikki on Youtuben valikoimasta.

Laitathan kommenttia minulle videosta! Oliko siitä apua sinulle? Mitä muokkaisit videosta? Tahdotko nähdä vastaavia videoit? Kenties ideoita mistä koristeesta tekisin videon? Kaikki ruusut ja risut ovat tervetulleita!

Videon lopussa mainitsin myös Pionilaakson blogin. Minulle hänen bloginsa on ensimmäinen paikka mistä nämä tossut opin tekemään ja hänen alkuperäinen sapluuna minulla on vielä käytössä (joskin vähän suurennettuna). Kiitos sinulle alkuperäisestä ideasta!

Lopuksi vielä muutamat kuvat erilaisista tossuista, muistahtan että voit aina tilata myös minulta tossut omaan kakkuun. Tossut voidaan myös lähettää postitse.  Laita viestiä palautelomakkeella, jos haluat tarjouksen tossuista, muista koristeista tai vaikkapa kakusta missä on tossut koristeena!

mustattossut

sinisettossut2

valkoisettossut3

tossuja

mustat tossut

tossut-3

tossut

punaiset tossut

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä