kategoriassa Foodlover

En gång IFK alltid IFK lausahdus tuli kovin tutuksi kun seurasin Liigaa tarkemmin, kun Jokerit siellä vielä pelasi. Lausahdus upposi varmasti useampaan HIFK faniin ja herätteli vielä vanhatkin fanit muistamaan uskollisuuden vanhaa liiga joukkuetta kohtaan.

HIFK kakkuja on vuosien varrella varmaan kolmea kymmentä erilaista tullut tehtyä. Tällä kertaa minulla on tunne, että taisi tulla kaunein HIFK kakku. Panostin logoon kaikkeni, että sain siitä mahdollisimman siistin.

En gång IFK alltid IFK täytekakku

en gång ifk alltid ifk

Täytekakku sai pohjakseen 10 munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi tämä suuri ja mahtava HIFK kakku sai marjamoussen. Marjamousse oli marjarahka pohjainen johon laitoin kuningatar marjasekoitusta ja mansikkaa joukkoon. Löysin vielä hyvän hintaisia ja makuisia mansikoita Lidlistä, joten sain siihen vielä vähän tuoreuttakin mukaan.

HIFK täytekakun viimeistely

Täytekakku oli kooltansa niin suuri, että minua jännitti kovin miten saan sokerimassan tasaisesti kakkuun. Jostain syystä minulla repeää sokerimassa aina samasta kohtaan, en ole aivan varma mitä teen väärin, mutta jotain selkeästi teen kun repeytyminen tapahtuu usein samasta kohtaa. Tällä kertaa repeytymiseen ei ollut varaa, koska minulla ei ollut toiseen kuorrutukseen punaista sokerimassaa.

Sain kuin sainkin En gång IFK alltid IFK täytekakun tasaisesti punaiseksi ja alareunaan valkoisen ja sinisen sokerimassa reunuksen. Kakun päälle laitoin logon ja logon alareunaan tuli vielä teksti, mutta sitä en valitettavasti kuvana voi näyttää.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä