kategoriassa Foodlover

Pinterestistä olen keräillyt ideoita ja kuvia tulvista leipomisista ja tämänlainen leivos pamahti nenän eteen muutama hetki sitten. Toteutus ei aivan ole alkuperäisen mukainen. Huomaa, että energiat olivat vielä leikkauksen jäljiltä vähissä enkä jaksanut kiinnittää huomioita pieniin yksityiskohtiin.

Nomparellit taas sain Kakunkoristeetnetista.fi sivustolta. Blogimaailmassa on kohuttu, että isommat yritykset eivät arvosta bloggaajia ollenkaan ja toivovat pienellä kahvipaketilla  tai messulipulla tekemään blogipostauksen. Tältä pieneltä yritykseltä sain ison määrän nomparelleja ja muutamia muita tuotteita. Hyvin harvoista paikoista löytää puhtaan värisiä nomparelleja edulliseen hintaan. Täällä niitä on ja nyt pääsen toteuttamaan muutamaa koristelua jossa tasaväriset nomparellit ovat oleellinen osa! Tässä testasin vain tuota sekaväristä, tuomaan jäätelöannoksen tuntua.

bananasplit3

Pohja:
Banaaninen täytekakkupohja

Täyte ja kuorrute:
Creame Cheese frosting

Koristelut:
Itse tehtyä vaniljajäätelöä
Nomparelleja
Kirsikoita

nomparellit
Nomparellipussit ovat 50 gramman kokoisia ja niistä riittää ainakin minun tarpeissani pitkälle! Nomparellejen värit olivat ihanan puhtaita ja kirkkaita.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä