Site icon Tekila's Bakery

Banaani-kinuskimuffinssit

Resepti löytyi Maku lehden sivuilta. Erittäin hyvän makuisia ja helppo tehdä. Tein pienenä taikinana, kun meillä syöjiä ei montaa ole.

6 kpl muffinsseja  
1 banaani
1 3/4 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl kanelia
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl öljyä
0,5 dl kinuskikastiketta
 
Kuorrute:
100 g tuorejuustoa
0,5 dl Kinuskia
0,25 dl tomusokeria

Soseuta banaani ja sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, kaneli ja sooda. Lisää mukaan öljy, kinuskikastike ja sokeri. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti sekaisin. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna muffinssien hetki viilentyä vuoassa ja nosta sen jälkeen viilehtymään ritilälle.

Tee kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa kinuskia tai sokeria.

Koristele muffinssit nomparelleilla.

Exit mobile version